- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Следване на медицина.
Съвет ако си се запътил към МУ Пловдив- намери си учител от университета по химияТакива задачи си измислят на тия кандидат-студентски, че не е истина. Тази година им се падна задача от материала по биохимия за 2ри курс
![]()
Голяма грешка.Никога не си намирай учител от унито.Първо взимат безбожно високи такси, второ дават само еднакъв типаж задачи, каквито си ''мислят ", че ще се паднат.Изобщо не си струва до хвърляш пари на вятъра, има къде къде по-добри учители, които ще ти обърнат и много повече внимание.
Успех![]()
Аз също бях на КСК 2012 и не беше трудна задачата, но беше специфична. Тази година се падна норадреналин- точно лятната сесия го учих за изпита по биохимия, който е 2ри курсПреподавателите наистина взимат доста скъпо, но знаят какво се дава като тип задачи. Все пак всеки си решава индивидуално за бъдещето.
Може и да си права, имам колеги, които са били при преподаватели от университета и не са останали с добри впечатления.Все пак от човек до човек има разлика.Аз нито по биология, нито по химия не съм била при преподавател от уни и пак си останах доволна.Трябва да се проучи много добре, защото като гледам какви невежи ни приподаваха по химия и биохимия и лошо ми става![]()