.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 104

Hybrid View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Абе на УНСС им е объркана цялата система с тези общежития. И не мисля, че е защото са алчни, ами защото просто не са длъжни да осигуряват общежития на всеки. Пък и повечето дори не заслужават. Хора, които са направили усилие, изкарали са добра оценка и се борят, едва ли не, са наравно с хора, които дори пръстта не са си мръднали. Аман вече от шмекери. И ще ми казват после аз съм завършил еди къде си, с математика влязох, как няма да ми осигурят общежитие... Наглост.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Абе на УНСС им е объркана цялата система с тези общежития. И не мисля, че е защото са алчни, ами защото просто не са длъжни да осигуряват общежития на всеки. Пък и повечето дори не заслужават. Хора, които са направили усилие, изкарали са добра оценка и се борят, едва ли не, са наравно с хора, които дори пръстта не са си мръднали. Аман вече от шмекери. И ще ми казват после аз съм завършил еди къде си, с математика влязох, как няма да ми осигурят общежитие... Наглост.
    Абсолютно. Никой не ти е длъжен за нищо. Не може някаква мърла с оценка 4.90 да ми мрънка, че унсс било тъпо и не й дали общежитие, понеже видиш ли цялата система се крепи на това тя да пребивава в студентски град, за да й е близо мегаденс
    Наглост и простотия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си