- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какво повече да му покажа
От доста време изпитвам симпатии към едно момче, които се старая да показвам, но явно той не усеща нищо. Не знам какво да правя, опитвам се да му покажа, че начина по който се държа с него е различен от обикновено момче, винаги когато мога излизаме, пишем си почти всеки ден и се старая всеки път когато се видим да му е забавно. Но имам чувството, че той не разбира, че го харесвам, а аз от друга страна се хващам за всяко негово действие като удавник за сламка. Какво да правя?
Колкото и да си увлечена, не бъди постоянно около него. Сериозно.
Добре ще е преди съвсем да навлезеш във фантазии да провериш дали той изпитва интерес. Смесени сигнали ли получаваш, че въпреки дългото познанство ти бяга преценката? Дай повече информация как се държи докато е край теб и заедно ще решим дилемата.
Последно редактирано от paradosou : 09-07-2014 на 11:13
Не е хубаво да се стараеш да се харесаш.Привличането или го има,или го няма.Някое от момичетата във форума може да ме подкрепи.Той как се държи?Момчетата показваме,когато някоя е хванала интереса ни.
Примерно като излизаме той винаги се старае да е близо до мен, прегръща ме много често, гали ми ръцете.![]()
Може и да има чувсва към тебе, ама недей да превръщаш желанието да му се харесаи в основна цел.Дръж се малко по-резервирано, не ти говоря грубо или студено, просто недей всеки път като го видиш винаги да скачаш и да се стараеш прекалено много.Остови го той първи да те потърси, да те заговори, момчетата не обичат лепките и лесните.Отдръпни се съвсем леко е съм сигурна, че ако момчето те възприема като повече от приятелка веднага ще си покаже![]()
Почти винаги се водя по неговото държание - когато се лигави и аз се лигавя и обратното, но е някак естествено. С него не се старая да съм някаква друга ами просто съм и аз и без да се старая сме на един акъл, а в чатовете една голяма част ги започва той.
Ти кво искаш, да му каже ли ? Нали се сешташ, че ако чувствата са едностранни само ще си развалят приятелството.Така ще му се любува още седмица -две и като види, че не я харесва ще почне отново малко по малко да го възприема само като приятел.
А кво, да си мълчи като путка и когато той почне да я залива с информация, че харесва еди коя си съученичка, тя да си изплаче очите? Изпуснатите шансове са нещо наистина ужасно.
Момчетата работим на други честоти и понякога не можем да уловим сигналите, които ни изпращате. А колко по-лесно е, когато те прегърне или хване за ръцете да го целунеш и да му кажеш "харесвам те". ..
Зависи до колко цени приятелството с момчето.Аз обаче не бих го развалила като си излея чувствата, ако съм сигурна, че няма такива от другата страна.
Добре де, погледни го по-иначе - той ако не я харесва, а тя него много, тогава какво приятелство би имало между тях двамата? Като му каже, няма да развали нищо. Няма кво да развали реално, защото то няма приятелство помежду им. Пък и да я отреже, кво? Нали е опитала? Опита е триста пъти по-важен от крайния резултат.
Да де, ама в пубертета всяка момиче си мени мнението през 5 мин, днес хареса един, утре-друг.Чувствата идват и си отиват ако не са споделени.Авторката поне има двете гледни точки, в крайна сметка ние само можем съвет да и дадем.
Opredeleno i toi ima chuvstva kam teb no drugite sa pravi ostavi go toi da napravi parvata kracka
Може да е ментално неравностоен спрямо маймуна и да има нужда да му се каже директно.
n00bs
Следващия път когато се видим ще му призная и даже да не се получат нещата няма да се засичаме често.![]()
Ами хора провалих се. Вчера след даскало се видяхме и ми каза, че е не очаквал аз да го харесвам, той се държал приятелски и държал на мен, защото съм прекрасен човек и съм щяла да си намеря някой по - добър от него. Не знам до последно си мислех, че не тълкувам грешно нещата, а накрая излезе точно така.
Тоя твоя е някакъв много зле. Поинтересувала ли си се дали не е гей или няма връзка случайно?
Другият вариант е че те харесва,но нещо му пречи-някакви проблеми дето му подбиват самочувствието,страх от обвързване,страх от обвързване с теб,нещо във външният ти вид и/или характера,което го е срам да покаже пред своите приятели и/или родители като част от гаджето му,родителите и/или приятелите му не те харесват,стах че няма да може да се виждате,страх да не се скарате,скъсате и евентуално да те изгуби и като приятелка т.н.
Като цяло това с постоянното писане пръв,прегръщането,галенето на ръцете т.н може евентуално да се оправдаеш просто с приятелски чувства ако си момиче и го правиш.Някак си аз лично като мъж не си представям да го правя това нещо на дадена жена и в един момент тя да ми каже: "Абе пич,много те харесвам." и аз да кажа: "Абе сори ама аз те възприемам само като приятелка,защото си много готина".И при жените може в определен момент дадено поведение да стане чак неприемливо,но пък при мъжете въобще.Друг е въпроса обаче че точно аз съм от тия дето си имат проблеми от всякакво естество и вид дето постоянно ми мачкат егото и самочувствието![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
добре бе защо като си видяла че не показва признаци че те харесва не си минала на следващия ?
сега ще ти е кофти и ще си много различна но ти си знаела и си решила как да постъпиш няма да те обвинявам или нещо друго но за мен постъпката ти е доста глупава
Anna-Mariya едно е приятелство, а съвсем друго връзка.Да не кажа че смятам,че връзката е едно стъпалце по нагоре.Всъщност ако има и приятелство в нея.Както казах може и да го е страх от обвързане поради проблеми,които подбиват самочувствието му и смята един вид за нерешими,което включва и варианта постоянно да се разправя с приятелите или мама и тате или да смята,че не може да ти даде това,което мисли че заслужаваш.Фразата че ще си намериш някой по-добър от него може да е просто клишираният начин за измъкване от ситуацията, а може също и да означава че не се смята достоен за теб.Зависи си дали вече ви продължава приятелството или се е поотдръпнал.Ти го познаваш и знаеш живота ви и ти най-добре може да си отговориш кое точно от изброените неща може да е.Може и да го е страх да не те нарани както е правил евентуално с други.Може и да е пичкар и да го прави с всички,но едвали при това положение би пропуснал да се възползва от теб.Пък може и да го е загризала съвестта нещо.Не знам и на колко години е защото ако е много голяма разликата ви може и това да го притеснява знам ли.
Колко лесно е обаче отстрани...
fanton1 поясни с какви точно признаци и е показал,че не я харесва? С това че са излизали редовно ли? Или с това че често дори и е писал пръв в чата? Или пък с това че я е прегръщал и галел по ръцете? С кое по точно?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
какво стана