.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от zoyex Виж мнението
    Има ли секс ще има задължително и френска
    Защo пък задължително? В секса няма нищо задължително. Всеки си прави само нещата, от които не се чувства некомфортно. Ако ще правиш нещо, само защото някой ти е казал, че така ТРЯБВА, а ти не се чувстваш добре или не искаш да го правиш, тогава логично е да не го и правиш. Идеята е сама да пожелаеш да доставиш това удоволствие на партньора, а не да се чувстваш притисната и задължена.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Защo пък задължително? В секса няма нищо задължително. Всеки си прави само нещата, от които не се чувства некомфортно. Ако ще правиш нещо, само защото някой ти е казал, че така ТРЯБВА, а ти не се чувстваш добре или не искаш да го правиш, тогава логично е да не го и правиш. Идеята е сама да пожелаеш да доставиш това удоволствие на партньора, а не да се чувстваш притисната и задължена.
    Ебати, как се обясняваш все едно лично към теб е бил отправен коментара ми, че свирките са задължителни.

Всичко, което съм написала се отнася ЛИЧНО за МЕН. Правя го не защото ТРЯБВА, а защото ми е КЕФ. Не съм коментирала какво всички задължително трябва да правят, а отговарям на въпрос, който е поставен в темата.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от zoyex Виж мнението
    Ебати, как се обясняваш все едно лично към теб е бил отправен коментара ми, че свирките са задължителни.
    Не се обяснявам. Най-малко пък на теб.
    Ти използва думата "задължително", аз те питах защо.
    Другото си е лично мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си