- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сеск чат !?
Здравейте! Аз съм на 17 приятеля ми е на 19. аз съм от София, а той от Велико Търново. Той поиска да правим секс чат. Нямам си и на идея как се прави, какво трябва да му казвам и т.н. Ако може да ми дадете някъв пример който да следвам ще съм ви безкрайно благодарна.
За какво си губите времето с подобни безсмислени връзки от разстояние???
Секс чата е все едно да си поканиш гости и да им сервираш празни чинии.
Ама ако толкова държи - описвай му какво би правила, ако е до теб.. Може да му се покажеш на камерата, или да му пратиш някоя гола снимчица..
не първите 2 години бяха от разтояние а вече 5 сме заеднообщо 7
аз съм от Пловдив тя е от Плевен а учише в Търново .... виждахме се на 2 седмици за 2 дена ... някой път през 3 седмици .... ето за това е полезен този вид чат з да съхранява любовта и емоцията и да не те подтиква към др нещамое мнение от личен опит
Само да кажа, че на момчето баба ми живее на 20 минути пеша от нас и се познаваме от доста време просто наскоро се видяхме и в крайна сметка решихме да опитамме да видим какво ще стане
Ти - Желая да усетя магическия ти жезъл, във влажната си хралупа.
Той - В момента го вадя и правя заклинание, от което ще ти потече мана от склада за семе.
Ти - Ооо да! В мен напират повече течности от труп стоял на слънце. Говори ми мръсно!
Той - Изядох два китката, хвърлих хартиите на пода и току що изтрих сондажа от носа под стола!
и тн., за нищо, успех в живота!
n00bs
Чак пък ограничение .. това да не е компютърна игра
Можеш да му говориш всичко, което знаеш, че му харесва и го възбужда. И пак да наблегна - мъжете обичаме с очите си, така е е хубаво да свалиш някоя дрешка пред камерата.
Това е като да ти даваме съвет какво да правиш за да го възбудиш. Тия неща или ти идват от вътре или не. Отделно, че ти си тази която го познава и знае какво би му допаднало, не ние.
Връзка от разстояние има смисъл, само ако разстоянието е временно. Тоест се знае със сигурност, че след х период от време, двойката ще бъде реално заедно за постоянно.
Но запознанство по интернет, уж пламнала любов между двама души, които дори не се познават на живо, и не знаейки кога, и дали изобщо, ще имат шанса да се видят на живо и да консумират любовта си, е то това вече е безсмислено губене на време.
Не сме се запознали по интернет. Бабата на момчето живее на 15-20 минути от нас и излизаме в една компания лятото. Той работи и живее като цяло във Велико Търново. Да след като завърша искам да отида в Великотърновския университет. Така, че имаме шанса да живеем заедно просто трябва да изтърпим докато завърша и да намерим начин да се справим с разоянието. Той идва в София през седмица-две. Виждаме се постоянно, говорим, по скайп, по телефони и така нататък. Той един-два пъти ме попита за секс чат. Предпочитам секс чат от колкото да го прави с някоя друга.
Ми ше ти кажа, че 350 километра са си разстояние. Като не си правила, мисля, че по - добре да изчакаш някой, който да ти е хем да го обичаш и той теб, ми и да ти е наблизо, щото това си е ба разстояние, заради харесване по интернет не е оферта, да знаеш.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."