.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Повечето мъжки могат да направят бебе на повечето женски.
    И какво? Това не значи, че си "падат" по тях или виждат в тях нещо повече от средство за задоволяване на нуждите.
    И понеже младото е по-наивно, неориентирано и базата му за сравнение е нищожна, затова и по-лесно би се впечатлило от някой батко/татко, който получава нулево внимание от жените на неговата възраст.
    Така де, това е масовото явление.
    Иначе го има и факторът любов. Но пък той е толкова рядко срещан, че даже не се включва в статистиките вече.
    В предишни епохи тинейджъри са се сгодявали с възрастни мъже по любоф..
    И, да , една 17 годишна вече девойка е в голяма степен по-хубава от остарели жени на по 35 години, примерно.

Пък и до колкото знам, тиин се казва до 19 годишна възраст

И още нещо.. не са малко случаите, когато малката зарибява и е луда по някой възрастен, че чак иска секс от него..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    В предишни епохи тинейджъри са се сгодявали с възрастни мъже по любоф..
    Ти една книга през живота си прочел ли си за "минали епохи"? Един филм поне гледал ли си?
    Това едно на ръка.

Второ, "тийнейджърки" е доста широко понятие, обхващащо 13-19-годишни момичета.
    В едната крайност граничи с педофилия, в другата някак е по-разбираемо. Лично аз пак смятам, че дори на чисто сексуална основа дори една 25-годишна ще привлече повече един зрял мъж, тъй като липсват много от глупостите и филмите, които ще има при една 19-годишна. Много по-вероятно е мадамата да знае за какво става въпрос.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти една книга през живота си прочел ли си за "минали епохи"? Един филм поне гледал ли си?
    Това едно на ръка.
    Не бе той щото е 21 годишен чекиджия, пита дали след време като не се реализира в живота, ще е нормално да зарибява 12 годишни. ;с
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не бе той щото е 21 годишен чекиджия, пита дали след време като не се реализира в живота, ще е нормално да зарибява 12 годишни. ;с
    Ау, кажи бе, зарибяващия малки момичета на 27 години :Д Голяма си трагедия

Ау, кажи бе, зарибяващия малки момичета на 27 години :Д Голяма си трагедия
    Чакай не бях ли на 25/26? Що всеки път ги увеличаваш?
    Лина те излъга, че съм на 25 /тя даже си призна лъжата/ но ти все още го вярваш, гг прошляк.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Чакай не бях ли на 25/26? Що всеки път ги увеличаваш?
    Лина те излъга, че съм на 25 /тя даже си призна лъжата/ но ти все още го вярваш, гг прошляк.
    ти още ли дишаш бе, изгорял.

ти още ли дишаш бе, изгорял.
    Дишам и живея за разлика от теб марсол убит. Педофил
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това едно на ръка.

Второ, "тийнейджърки" е доста широко понятие, обхващащо 13-19-годишни момичета.
    В едната крайност граничи с педофилия, в другата някак е по-разбираемо. Лично аз пак смятам, че дори на чисто сексуална основа дори една 25-годишна ще привлече повече един зрял мъж, тъй като липсват много от глупостите и филмите, които ще има при една 19-годишна. Много по-вероятно е мадамата да знае за какво става въпрос.
    И що не си чела една книга, бива ли така?
    Има различни ситуации и не навсякъде ти се редят 10000 мацки на различна възраст, все красавици. Поне мисли малко. Пък и се отклоняваш от темата.

anonymous708973
    Guest
    И що не си чела една книга, бива ли така?
    Има различни ситуации и не навсякъде ти се редят 10000 мацки на различна възраст, все красавици. Поне мисли малко. Пък и се отклоняваш от темата.
    Житейската философия "дай да взема квото има" винаги ми е била чужда.

Представи си, че си на 40. Нямаш мъж. Намираш един секси хлапак, вземете се, правите там квото правите известно време, после прекратяваш връзката, той е малко наранен и всичко свършва.. ?! хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си