.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Малката ковра обаче винаги може да излъже, че става въпрос за изнасилване, нали се сещаш? Къде от страх, къде да си върне при отказана връзка например. Инак това за съда, ако все пак родителите решат верно да го играят родители.
    сега искаш да си играем ? ок? :Д

Малката ковра може да си я осинови?
    А родителите (ако много се интересуват, нали) ше гледат в точки. Оказа се, че смелчагата държи 3 телевизии, прокоратурата, тим му се кланят в краката, бойко борисов му се кланя, сергей му лапа *** , и те оназ.
    Всеки носи глава на раменете си. Всеки според възможностите си.
    Пък аз също съм ставал свидетел на някои неща и реалността беше далеч от тези филми, дори накарая си остават приятели. хаха

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    сега искаш да си играем ? ок? :Д

Малката ковра може да си я осинови?
    А родителите (ако много се интересуват, нали) ше гледат в точки. Оказа се, че смелчагата държи 3 телевизии, прокоратурата, тим му се кланят в краката, бойко борисов му се кланя, сергей му лапа *** , и те оназ.
    Всеки носи глава на раменете си. Всеки според възможностите си.
    Пък аз също съм ставал свидетел на някои неща и реалността беше далеч от тези филми, дори накарая си остават приятели. хаха
    Не, що да искам да си играя? Аз ти говоря някви неща как четирсет-годишния чичак може бързо да бъде наигран. Пък тоя, който държи телевизии, прокуратури и тям подобни, ще има пари да ѝ/им затвори устата, нали? Отделно дето едва ли ще се занимава с непълнолетна, щото покрай него ще се навъртат къде по-големи шайки, а не момиченца с мляко по устата.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не, що да искам да си играя? Аз ти говоря някви неща как четирсет-годишния чичак може бързо да бъде наигран. Пък тоя, който държи телевизии, прокуратури и тям подобни, ще има пари да ѝ/им затвори устата, нали? Отделно дето едва ли ще се занимава с непълнолетна, щото покрай него ще се навъртат къде по-големи шайки, а не момиченца с мляко по устата.
    ама той си е наумил тая синеочка.

добре, ти ми говориш неща, които докато бях с памперс ги осъзнавах..
    и пак няма нищо лошо, ако любофта им се свързва само със секс, и дай пара.. :Д

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Дишам и живея за разлика от теб марсол убит. Педофил
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ти още ли дишаш бе, изгорял.
    Форумни воини в естествения им хабитат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си