- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как да и го върна? :(
Става въпрос за най-добрата ми приятелка....излъгали са я че съм говорила по нейн адрес и тя вместо да говори с мен настрои гаджето ми срещу мен...и двете не бяхме в града в който живеем по принцип и тя използвала момента да му пише по фейсбук...а дори не се познават лично...и изведнъж той ми съобщава,че не иска да сме заедно..и ме заряза и веднага се направиха обвързани...и то само за 1 ден.....само за да ми го върне...без да осъзнае че не ми е гадно заради него ,а заради това че тя беше единствения човек на когото имах пълно доверие...моля кажете как да й го върна...
а защо просто не и кажеш че не си казвала такива неща по нейн адрес и ако ти е най-добра приятелка ще разбере че е била излъгана ако не е значи се е правила на твоя приятелка и ти е забила нож в гърба
елементарно Лотсан![]()
на 17 съм...дори да й го кажа това не променя факта че ме предаде
да няма да промени нищо защото явно не ти е истинска приятелка явно само ти си я мислила за такава тя е чакала възможност за да те предаде няма много какво да направиш по въпроса освем да и кажеш че това са лъжи и да спре да се държи така защото ( тук трябва ти да кажеш какви чуства усещаш от постъпката й ) няма друго какво да направиш по въпроса и ще трябва да си намериш друга най-добра приятелка и да не се доверяваш и привързваш към някой че да му се доверяваш напълно иначе ще става така доста пъти
аз по принцип не се доверявам на никой ама тая к*чка ми влезе под кожата...както и да е...иии не мога да споделям какво чувствам когато сме лице в лице
Последно редактирано от anonimkata be : 09-13-2014 на 22:26
хахаха аз не искам да сме приятелки вече ....просто искам да си плати...се тая...ще измисля все нещо![]()
.....