.
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Threaded View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Та така. Най - напред, преди да кажеш, че трака, най - добре е да запишеш това "тракане" и да го пуснеш да го чуем. Според мен става дума за "пращене". RapExotic ти каза много правилно за смущенията. Пробвай да хванеш накрайника на аудио кабела, който включваш в компютъра с ръка да видиш как ще пращи. А ако се чува много слабо само, когато се доближиш, то е напълно нормално особено за непрофесионални аудио системи. Това, което виждам от снимката ти е, че пускаш от лаптоп музиката вероятно. Много скоро имах проблем с пращене и се оказа, че просто няма маса, тоест, понеже усилвателят не е от висок клас, разбирай евтин, напрежителните смущения нямат път към маса (земя), понеже лаптопът ми също не е замасен, понеже е със зарядно, което няма шуко, усилвателят също, и се отразяват в звука. Мисля, че не ти го обясних добре, но едва ли те и интересува. Проблемът се реши просто като свързах лаптопа с кабел с телевизора, който обра утечката и спря да пращи. Идеята ми е, пробвай като пращи просто да вземеш едно кабелче, оголено от двата края и с него да пипнеш (внимателно) която и да е открита метална част по входовете на компютъра/лаптопа (примерно RS 232 буксата за връзка с телевизор, онова синьото трапецовидно, дето има много дупки на 3 реда) и с другия край да пипнеш (още по - внимателно) ония медни рогца на контакта (без да бъркаш в никоя от дупките на контакта). Ако се оправи проблемът, ясно от какво е. Ако не се, пробвай да махнеш смутителните устройства като джи ес ем, таблет, рутер по - далеч от устройството, от което пускаш музиката. Третият вариант ти е да е прецакан буферът, само че тогава едва ли ще жужи, както ми се струва, че е при теб, а по - скоро при басовете ще трещи. Баси колко малоумно го написах.
    Последно редактирано от prosto_chovek : 09-14-2014 на 09:44
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си