.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Течни кристали с aрганово масло Victoria Beauty Argan Liquid Crystals

Някой ползвал ли ги е и може ли да сподели мнение? http://3.bp.blogspot.com/-_UiAlqIjEV...%25B8-0537.jpg

Скоро ми свършиха, бяха страхотни! Поне на моята коса влияеха доста добре.

Използвам само такива кристали, страхотни са, препоръчвам

Използвала съм други на тази марка, но така или иначе този тип продукти са съставени главно от силикони. Няма особена разлика кои и на коя марка ще вземеш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Косата ми е къдрава и рошава. След баня ми е много трудно да се среша и кристалите в това отношение много ми помагат.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Използвала съм други на тази марка, но така или иначе този тип продукти са съставени главно от силикони. Няма особена разлика кои и на коя марка ще вземеш.
    Имам чувството, че не е ли поръчан от интернет (чуждестранен сайт) и задължително от някоя професионална марка, която струва майка си и баща си, май не го одобряваш..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Що така си решила? Аз си ползвах тези кристали преди когато живеех в България. Скъпи продукти за коса нямам, защото с моето чудовище ще фалирам за месец. Просто от всички стилизиращи силиконови продукти, които съм ползвала съм еднакво доволна. Разлика нито в състава, нито в действието няма.
    Дори съм доста против хвърлянето на пари по скъпарски марки, когато се намира нещо по-евтино и също толкова добро, или по-добро понякога.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Само аз ли не съм доволна? Имах други кристали на тази марка и бяха отвратителни!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    Страхотни са

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Само аз ли не съм доволна? Имах други кристали на тази марка и бяха отвратителни!
    Аз също. Не мога да кажа, че са били отвратителни, щото нито са ми влияели зле, нито добре. Не намирам разлика в косата си, когато ги ползвам. Е, освен че се разресва значително по добре след измиване, но дотам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си