.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Колко често си бръснеш задника ?
    За удоволствие ли го правиш или понеже приятелят ти предпочита да си с гладко дупе, докато те тъпче ?
    Бръсненето на задника си ли смяташ за най-смелата постъпка в жалкия си живот ?[/QUOTE]

Може би се видя описан в мнението ми и се засегна ?!?!
    Не мога да ти се сърдя, той живота те е наказал достатъчно ...... малоумният ти език на писане и нападане говори че си доста страдало нещо ( или по скоро нищо)... но да си живо и здраво... тр да има и брак да се отсее качественото ..
    Излез от вас и се огледай колко мъже ( не гледай баща си и дядо си, казах ти мъже) са с космати крака, ръце ... и колко от тях са педали и колко са педали според теб... Всички спортисти ли са педали ?

Лесно е да мразиш, трудно е да обичаш ти определено си от лесните...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mbagathi Виж мнението
    Може би се видя описан в мнението ми и се засегна ?!?!
    Не мога да ти се сърдя, той живота те е наказал достатъчно ...... малоумният ти език на писане и нападане говори че си доста страдало нещо ( или по скоро нищо)... но да си живо и здраво... тр да има и брак да се отсее качественото ..
    Излез от вас и се огледай колко мъже ( не гледай баща си и дядо си, казах ти мъже) са с космати крака, ръце ... и колко от тях са педали и колко са педали според теб... Всички спортисти ли са педали ?
    хахахахаха, спортистите имат основателна причина, а и само за няколко вида спорт, които не включват футбол, където основно са педали, по които ти капят лигите.
    Ти вчера си излезнал от вас, срещнал си няколко педала и си решил, че вече е задължително да си духач.

Цитирай Първоначално написано от mbagathi Виж мнението
    Лесно е да мразиш, трудно е да обичаш ти определено си от лесните...
    Не слушам чалга, но ти си стигнал до там, че черпиш вдъхновение от гнусните им песни.

интересно как тогава знаеш кое е чалга и кое не ... аз лично не слушам, и не ми пука кои слуша или не слуша ...
    изброи ми няколко спорта в които не се обезкосмяват?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си