.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от avgost_ Виж мнението
    Чудех се дали има някои момчета би/гей от софия на по 15-18 години? Ако има, нека пишат просто да се запознаем като за начало и да споделим опит

Аз съм бисексуален. Обичам жените. Нямахме приятелки и с най-добрият ми приятел се разбрахме с на да се ебем защото и двамата ни се правеше секс. Отначало беще на шега. Той предложи да го наеба с презерватив. Хареса му и аз исках след това да усетя да ме ебат. Така, че и той ме наеба. Гледахме яки мацки за да ни стане пениса твърд. От една година се ебем с най-добрият ми приятел. След, като минаха няколко месаца от първият път успяхме да си намерим приятелки, но и сега се ебем, защото ни харесва. Приятелките ни незнаят за ебането.

Цитирай Първоначално написано от nikolai100 Виж мнението
    Аз съм бисексуален. Обичам жените. Нямахме приятелки и с най-добрият ми приятел се разбрахме с на да се ебем защото и двамата ни се правеше секс. Отначало беще на шега. Той предложи да го наеба с презерватив. Хареса му и аз исках след това да усетя да ме ебат. Така, че и той ме наеба. Гледахме яки мацки за да ни стане пениса твърд. От една година се ебем с най-добрият ми приятел. След, като минаха няколко месаца от първият път успяхме да си намерим приятелки, но и сега се ебем, защото ни харесва. Приятелките ни незнаят за ебането.
    Кви гейове, вие сте направо педерасти. А миризмата на лайна не ви ли пречи на така да се каже романтиката?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от nikolai100 Виж мнението
    хахахахахаха а не не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си