- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гей ли съм?
обичам да си бъркам в дупето докато мастурбирам но иначе не се възбуждам от мъже гей ли съм?
спокойно не си само ти е приятно да си пъхаш ръката там само гледай докато правиш секс да не си бъркяш че ще стане интересно![]()
Нарича се анална мастурбация...това е начин да се самозадоволиш...не си гей.
99% от мъжете които са опитали им харесва а останалите 1% не си признават !
Споко не си ... стига да не даваш на някой да ти бърка там ... освен гаджето ти примерно
Баце, ти си ебати гейката... Тука няма да си намериш партньори. Посети специализиран сайт за твоя вид, за да си намериш.
Епична Лицева Палма. Не заслужаваш картинка.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Най-якия отговор който видях от теб тази вечери другите не бяха зле де но този е но.1
gonzongonzone Аз имах същите мисли като започнах с приятелката ми тази материя преди около 5 години. Сега ме изнудва че ще ми го спре...
Когато питах нея същото, тя ми каза "с мъже ли го правиш" викам и "не" тя вика и сам да си и с мен да си си си напълно нормален... Мъжете имаме голяма слабост там ама от тези прости предразсъдъци се дърпаме докато някоя мацка ни светне някой ден... ВСИЧКО в секса е за пробване! Което не ти хареса не го правиш и това е. Колкото до самозадоволяването, даже си имам малко плъгче като я няма моята за някакво време. Понякога и тя го слага.... така че евалата пич че сам си го намерилEnjoy
![]()
Хора, той се наслаждава на неща в задника си. Ако питаш мен, гей си. НО, в това няма нищо лошо. Гейовете не са лоши хора, просто ги привличат други неща. Не ти го казвам с лоши чувства, просто съм откровен!
Успех!
Момчето е разкрепостено в секса. Не е гей. Щом не е правил секс с мъж значи не е гей.
Ако караш приятелката ти да свършва по подобен начин сигурно ти доставя удоволствие и искаш да се насладиш. Мисля, че има много други момчета, като автора но момчетата ги е страх да не ги помислят другите за обратни.
И аз съм така .... Щом го правя с нея а не с някой "Него" за мен си е Ок ... А това че някой пъпчасал тийн ще ми каже "гейка си" ме боли гомямата глава![]()
Пичове наслаждавайте се
axaxaxxaxa
kvi skici
za men gei e choveche, koeto izpitva vlechenie kym sobstveniya si pol, a ne kym anusa si