.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Cool Искам да стана мускулест.

Здравейте хора! Тази година уча в ново училище...Доста съм слабичък в ръцете и раменете. Иначе имим коремни мускули, имам гърди, но трябва да поработя по горните си крайници и раменете, та да направя едно изненадващо завръщане на старите ми съученици...Може ли да ми предложите някои упражнения, а най-важното - режим на хранене, че да направя максимално колкото се може повече бицепси, трицеспси и трапец...благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Е, хубаво е, че знаеш за съществуването на мускул като трицепса, защото повечето, които искат да "качат малко москули" знат само за бицепс Поздравления, че знаеш как се пише и "мускул". Кажи какво имаш на разположение - дъмбели у вас, лост и успоредка пред вас, фитнес зала. Предполагам, че си на 14-15, щом си в ново училище.

Мега фен
    няма шанс

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Е, хубаво е, че знаеш за съществуването на мускул като трицепса, защото повечето, които искат да "качат малко москули" знат само за бицепс Поздравления, че знаеш как се пише и "мускул". Кажи какво имаш на разположение - дъмбели у вас, лост и успоредка пред вас, фитнес зала. Предполагам, че си на 14-15, щом си в ново училище.
    имам само успоредка на разположение...нямам дъмбели и други джунджурии...даа на 14 съм

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    няма шанс
    Стига с това бе,...пишете излишни коментари, само за да си качите ранга...това е адско тъпо!

Само с успоредка единственото, което можеш да правиш на нея са лицеви опори и кофички, евентуално някъв опит за гребане или набирания, ако е по-висока. За рамене handstand pushup ама не знам дали ще можеш да го направиш.
    Тъ, 4х20 кофички (хаха 420), 4х10 набирания, handstand-a към 3 по 8 и ще си машина
    Едва ли ще можеш тези цифри, но почни с 4 серии по макс повторения на 1вите 2 и след т'ва handstand колкото можеш, ако изобщо успееш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mr.G Виж мнението
    Стига с това бе,...пишете излишни коментари, само за да си качите ранга...това е адско тъпо!
    много цс играеш и май си доста повлиян. Както и да е,мускулест на 14 с успоредка не се става.Такава е хавата .

много цс играеш и май си доста повлиян. Както и да е,мускулест на 14 с успоредка не се става.Такава е хавата .
    Хавата на цс мина отдавна
    И благодаря за ПОЛЕЗНИТЕ коментари.

мускулест на 14 с успоредка не се става.Такава е хавата .
    The truth has been spoken.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Почваш да се храниш сериозно и отиваш във фитнес залата. Това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си