.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Значи това ми е втори акаунт. Първия го развивах 4 години, стигнах до там че успях да наема 2000 реферала от сайта и изкарвах по 60 $ на ден. Факт. Друг е въпросът че сам се прецаках като изтеглих всичко по едно време, но и това го има ! Така че не ми обяснявай. Докато има хора като теб които нямат очи за развитие на бизнес, ще сме на това дередже. Аз нямам нужда толкова от директни реферали като Вас. Защото наемам от сайта. Но споделям с вас, за да може и някой който наистина се интересува било то един от милион да намери информацията. Има такива въпреки че са рядкост. И да-бастуни такива, бачкам нормална работа и взимам колкото майка ви и баща ви плюс вас самите взети заедно! Но кой бяга от пари? вас ви мързи за 10мин работа да вадите пари! Хората се избиват за да намерят откъде да вадят стотинка!!! Защото от сто места по 10 стотинки колко прави? А от хиляда? А после сто по един лев? аре..

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от dddd Виж мнението
    Значи това ми е втори акаунт. Първия го развивах 4 години, стигнах до там че успях да наема 2000 реферала от сайта и изкарвах по 60 $ на ден. Факт. Друг е въпросът че сам се прецаках като изтеглих всичко по едно време, но и това го има ! Така че не ми обяснявай. Докато има хора като теб които нямат очи за развитие на бизнес, ще сме на това дередже. Аз нямам нужда толкова от директни реферали като Вас. Защото наемам от сайта. Но споделям с вас, за да може и някой който наистина се интересува било то един от милион да намери информацията. Има такива въпреки че са рядкост. И да-бастуни такива, бачкам нормална работа и взимам колкото майка ви и баща ви плюс вас самите взети заедно! Но кой бяга от пари? вас ви мързи за 10мин работа да вадите пари! Хората се избиват за да намерят откъде да вадят стотинка!!! Защото от сто места по 10 стотинки колко прави? А от хиляда? А после сто по един лев? аре..
    Сам се бил прецакал като (забележете) ИЗТЕГЛИЛ ВСИЧКО ПО ЕДНО ВРЕМЕ... Поне да беше измислил друго оправдание. В смисъл... по какъв начин тегленето на парите ти е проблем след като всеки може когато поиска да си зареди обратно парите в акаунта? Аз например ако тегленето на парите ми щеше да ми прецака ЧЕТИРИ-годишен труд да го развия това... нааааай-вероятно щях да си върна обратно изтеглените пари в акаунта. Оф, пич, търси си реферали другаде или поне преди това поработи върху смисъла на писаниците ти. Това твоето е несериозно.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от dddd Виж мнението
    Докато има хора като теб които нямат очи за развитие на бизнес, ще сме на това дередже.
    Ако за теб развитие на бизнес е да работиш за някой, който ти плаща незначителен процент от печалбата, която му генерираш и те кара да спамиш насам и на там значи си доста заблуден. Бизнес означава ТИ да направиш СВОЯ собствена фирма, да пройзвеждаш или предлагаш даден продукт или услуга на хората и да я продаваш. Да взимаш 100% от заработката си и да влагаш част от нея в развитие на фирмата СИ. Не да цъкаш 4 години, като първите 3 да взимаш по 1-2 долара, а на четвъртата да ти затрият акаунта и да започнеш от нулата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си