- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой гледа ли наградите на БГ радио?
Интересно, сега вече аз станах интригант и клюкар, колко заслепен съм бил да те защитавам по времето, когато интригантка и клюкарката бе BloodyF. Както се вижда, всеки с когото си имал добри взаимоотношения и впоследствие си разочаровал, са интриганти, клюкари... абе направо боклуци. Повече няма да коментирам, няма смисъл, чудя си се и аз, що си губя времето с теб.
Ти не знам как имаш очи да говориш в този форум въобще и да се подмазваш на същите хора, които редовно обсъждаш в разни чатове, за някои дори говориш простотии, а тук във форума се опитваш да си неутрален.. Моля ти се т'ва пък е най-жалкото..![]()
В скайпа си големия мъж, обсъждаш ПОСТОЯННО форума и обитателите му, а в самият форум си божа крава. Подлизурко. И точно пък ти ако не плетеш интриги не знам кой друг. На един обясняваш едно, на друг друго, а пред трети съвсем различно. Преди когато хванахме Лина в многото лъжи /относно оная случка/ ти пред мен и Нати говореше едно, а пред Лина се подмазваше като путка. Сто про, само пред нея си говорил друго за нас и прочие. Обсъждал си лично пред мен - почти целия форум /сегашните му потребители, а дори и минали/ Пантерата, Маги, Миро, Пандата, Темплара, Фишърмен и прочие и за половината и повече си говорил лошо, а другата половина е била подробно обсъждана, но тук кравичка, траеш си и се опитваш да останеш неутралка, робот смешен, помак, интригант, прошляк.
Т'ва е толкова грозно и недостойно, че не знам. Мъж бил. ти си мъжка путка бе мойто момче. Много отдавна ти казах нещо![]()
Такива като теб в живота ги черпят с бой редовно, щото хората най-много мразят мазните интриганти двулични, които пред един са така, а пред друг на обратно. И винаги гледат да се изкарат прави, верни и чисти от ситуацията, която те сами са оплели.
Дори Ивета не прави такива интриги, тя всъщност не правеше интриги, а се опитваше да ми направи мръсно / по друг начин/ но ти пак се опитваш да заформиш интрига с дезинформация.
QQ ти пиша на черепа и те оставям да водиш жалката си форма на кучешко-бачкаторски живот у големото сЕло.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Искам само да допълня, че както ти, Цветомире, си чувал него да говори каквото и да е за когото и да е от форума, така и той е чувал същото от теб, но в количества повече. И за разлика от теб, той поне казваше истини. И някои от хората, които ти обиждаш днес, са те защитавали без да се замислят вчера. А ти не само, че се замисляше, а и го правеше само когато на теб ти изнася. Искам да ти кажа, че ако ТИ не беше се оплел в тези интриги, които вече всички сами са забелязали /както се казва, на лъжата краката са къси/, Кристиян би бил един истински приятел за теб. ВЕДНЪЖ се наложи да излъжа в твое присъствие /единствения път когато имах причина между другото/ и АЗ го изгубих като приятел, за което наистина ужасно съжалявам и се моля той един ден да ми прости. И знаеш ли, дори и да съм най-голямата лъжкиня, дори и всяка втора дума да ми е лъжа, това е разликата между мен и теб - аз се осмелявам да си го призная /в случая публично/ и да съжаля. Докато ти не би го направил никога. И след доста неща изречени в тази тема, сериозно не знам какво съм намирала въобще в теб.
Колкото до Мирослав - ти сериозно ли написа тези думи? Защото, не знам дали си забелязал, но те те описват идеално.
Последно редактирано от Lilanda : 09-24-2014 на 16:12
Как пък не ви омръзна да съм ви в устата бе, ей значи. Човек и само в дневника 2 пъти месечно да пише, пак ще го споменавате.
И не ви ли писна драмата "Цветомир"?Вече се изтърка. Също като Лиланда и там другите подобни. Намерете си нови теми на разговор, че тия са скучни.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не се опитвай да се оправдаваш, няма да мине номера.
Това да коментираш как 15-годишна прави секс и е като другите не е голяма гордост, предвид факта, че ти си този, който е допуснал това да се случи.
За огромно мое съжаление по някакви начини научавам за тия неща и е адски, адски грозно 15-годишна да страда от факта, че е разрешила на някакъв случаен да я ***.
Но като не мислиш на време, така се получава. Никой не защитавам. Просто спри да се доказваш като мъж, разбрахме че си я ебал, както 95% от момчетата в тоя форум, не е нищо впечатляващо. Приятна вечер и не ме споменавайте повече по какъвто и да е повод, мерси.
Owned
Не съм целял да намеквам, че съм я ебал. Къде го видя тва? Ама извинявай тя се прави на голяма моралистка, че едва ли не "малките" (които са й наборки) се праскат защото слушат Криско.. Ем кк к'во тя се ебе и не слуша Криско.. - разлика виждаш ли щото аз не?
В момента 15 + годишните се чукат на поразия. Не малко форумки са се проебали на 15 така, че ае моля ти се.. Криско бил виновен.
Dr. Gregory House
И Крис те вкара в темата не аз, така, че не ми лафи на мен.![]()
Dr. Gregory House
О и бту тоя случайните и теб много те минават. ;О
Dr. Gregory House
Също така не съм аз виновен, че Лина е гламаво дете.
Dr. Gregory House
Ае някой да хейтне ве, скучняри![]()
Dr. Gregory House
Всъщност не съм виновен, че сте алтави дечица с лабилна психика, които са лесно манипулируеми.. /т'ва са "кривите" мацки на тийнпроблем/
Dr. Gregory House