.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Как?

Hybrid View

Мега фен Аватара на pandabear
    защо ти трябва да се опитваш? моето мнение е, че си постъпил тъпо, като си ѝ пратил песента и картинката. изглежда ми малко жалко даже. тя, ако е искала нещата между вас да се оправят е щяла да поеме инициативата. или поне на мен така ми се струва по-правилно. ок, възможно е да не са отшумяли напълно чувствата ти към нея, но все пак нали уж тя е пожелала да се разделите? съвет: не досаждай и остави нещата просто да си се случват, пък каквото сабя покаже

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    защо ти трябва да се опитваш? моето мнение е, че си постъпил тъпо, като си ѝ пратил песента и картинката. изглежда ми малко жалко даже. тя, ако е искала нещата между вас да се оправят е щяла да поеме инициативата. или поне на мен така ми се струва по-правилно. ок, възможно е да не са отшумяли напълно чувствата ти към нея, но все пак нали уж тя е пожелала да се разделите? съвет: не досаждай и остави нещата просто да си се случват, пък каквото сабя покаже
    Ако оставя нещата така, нищо няма да се случи....между нас.А да разчитам изцяло на съдбата...някак не ми се струва много зряло и надеждно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си