.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Според вас Тази "случайност" нормална ли е...

Здравейте!

Не знам как да започна дори,но...Случвало ми се е няколко пъти..примерно видях едно момиче симпатично/стройно/красиво на едни Общи Лекции с други курсове в университета, почти през цялата лекция към нея гледах щото знам ли нещо ме вплени. И така свърши лекцията викам си това момиче няма смисъл непозната сигурно повече няма да я видя пак и не я мислих много много..

На другия ден трябваше нещо по работа да излезна и преди да тръгна се сетих за същото момиче просто ми изникна в съзнанието..и тръгнах навън и на един светофар пресичам и ХОП разминавам се с въпросното момиче..
    (Града изобщо не е малък 80 000човека г.д.)

На следващия ден отивам на Фитнес 7-8 часа вечерта и тренирам си и нещо пак се сетих за това момиче, приключих тренировката и излизам от фитнеса и тръгвам към квартирата ми и БАММ Пак се разминавам със същото Момиче :Х ВИкам ай сиктир...

Пък на другата седмица трябваше да ходя до едно приятелче и маршрута ми минаваше през Горния Светофар и преди това си сетих,че там видях въпросното момиче.. И тръгвам и на светофара ме хвана червено и чакам за да пресеча и си зяпам нещо в телефона, заключвам телефона, поглеждам на (ляво/дясно за коли) дясно и до мен стои ПАК СЪЩОТО МОМИЧЕ, На СЪЩОТО МЯСТО КАТО ПРЕДИ СЕДМИЦА :Х

СПОРЕД ВАС ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е???

Е наскоро(миналата седмица) ми отново ми се случи само,че с друго момиче(преди учихме в едно училище,тя една година по-малка, но всеки тръгна а в една гимназия,а в друга и не съм я виждал с години) и Случайно я засичам,доста променена, красива, на другия ден пак я виждам, на третия ден пак я виждам, на четвъртия пак и то всеки път на абосолютно различни места.

И всеки ден преди да съм я видял съм се замислял нещо за нея

?!?!???!??

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Да, защото живее в същият квартал например...? Не е чак толкова странно.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Напротив изобщо не живеем в общ квартал...
    И не става въпрос за едно момиче... нито за един град.... За да ми направи впечатление и да ме учуди явно не е нещо нормално???

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Не е случайност, следи те, внимавай. hahaha
    Просто така става, че се засичате, случава се, никой не може да ти кажев защо или дали е нормално, много хора се разминават много пъти, но като не сме виждали този човек не ни прави впечатление.

С тази тема целиш да се похвалиш колко си загубен и как при толкова много възможности не си се запознал с момичето ли? Ами браво, а стой и се чуди дали е нормално и я гледай отстрани.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Аааа ... Ужас ! Това момиче е вманиачено и те следи. Ми ся? ;Х

Или имаш няква супер сила и като започнеш да мислиш за някое момиче и .. . БАААМ оказва се до теб. Пробвай да си мислиш за нея, докато си легнал, нищо чудно да изпълзи изпод леглото.

Научи ме и мен (:

Не искам да покажа колко съм "загубен" спокойно...

Както казах не ми се е случвало веднъж или два пъти а Доста често и ПАК ПОДЧЕРТАВАМ става въпрос за различни момичета и за други хора също така... и друг път съм си го задавал този въпрос...но все си казвах някаква случайност, но толкова пъти ебаси и винаги на една и съща тематика..
    Знам,че няма някакво разумно обяснение, но явно съществува някаква "карма" "съдба" "6-то чувство" или не знам как да го нарека...
    да си мислиш за някого и да го видиш веднага...

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Това с леглото получи ли се ? (:

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Novsymmmmm Виж мнението
    маршрута ми минаваше през Горния Светофар
    Този светофар някаква забележителност ли е, че му отдаваш такава чест?

Ако всеки ден минава през едни и същи места, по едно и също време е нормално да виждаш почти едни и същи хора. Просто си уцелил графика на тези момичета и за това ги засичаш. Сега е по-уместно да разсъждаваш по въпроса как да се запознаеш с тях, от колкото да филосостваш върху понятия като "карма" и "шесто чувство".

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Града изобщо не е малък 80 000човека г.д.
    Направо е огромен, ще се събере в една пета от квартала ми.
    Направи тестове, мини по обиколен маршрут и се оглеждай дали някой те следи.

Мисля,че това е съдба. При мен и при приятеля ми беше така,видях го за първи път в час по физкултура като с него бяхме в различни класове и от тогава често се засичахме било в училище или някъде другаде,запознахме се,защото много ама много ми хареса момчето и от първия ден след като го видях не спирах да мисля за него.Така,че мисла,че и при нас беше нещо от съдбата знам ли.Съдбата има пръст в това да се засичаш с момичето.
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Град
    Somewhere On East =]]

Феновете ще разберат.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от hriseto_22 Виж мнението
    Мисля,че това е съдба. При мен и при приятеля ми беше така,видях го за първи път в час по физкултура като с него бяхме в различни класове и от тогава често се засичахме било в училище или някъде другаде,запознахме се,защото много ама много ми хареса момчето и от първия ден след като го видях не спирах да мисля за него.Така,че мисла,че и при нас беше нещо от съдбата знам ли.Съдбата има пръст в това да се засичаш с момичето.
    Засякли сте се пет пъти в училище. Каква Съдба!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Засякли сте се пет пъти в училище. Каква Съдба!
    Защо не, има хора от един клас, които не са се виждали.

Вижте сега не мога да ви убедя в обратното на това което вие си мислите, но факт е,че щом ми е направило впечатление и че се случва често явно има нещо като "съдба" и явно ми дава нещо като знак..

Вижте сега не мога да ви убедя в обратното на това което вие си мислите, но факт е,че щом ми е направило впечатление и че се случва често явно има нещо като "съдба" и явно ми дава нещо като знак..
    Добре, да приемем, че е знак от съдбата, въпросът е какво ще направиш ти от тук нататък. Ще се запознаеш с момичето или ще чакаш и тя да забележи тези съвпадения и да направи първата крачка?

Мега фен
    и влязъл висше да учи .... ;/ накъде върви човечеството.

Не я заговаряй. Не ни трябват гените ти. Предварително благодарим ! --- Човечеството

Тоя пък... Някъде казал ли съм какво съм направил след тея срещи бе???
    Просто исках да кажа,че това ми се случва често...

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Не ни трябват гените ти. Предварително благодарим ! --- Човечеството
    Като гледам от твоите гени се нуждае доста човечеството - да седиш и да спамиш във всяка тема по-цял ден GG.. Типичен Клоун

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Защо не, има хора от един клас, които не са се виждали.
    То и при нас има един такъв индивид ма чак съдба не бих казала, че е, когато идва на даскало редовно.

Град
    Somewhere On East =]]
    Още малко ще стигнеш до извода, че третото ти око се е отворило, авторе. Едва ли не нещо леко по-странно да стане и се хващате, че духовните сили ви пращат да бръкнете под полата на всяка. Ай стига глупости, слезте на земята малко. Все едно всички да започнем да се чудим как може да виждаме познати приятели и тн по улиците, щото в нашия си свят сме си само ние, но света е 7,1 милиарда и всеки ден можеш да попаднеш на някого. Даже и от тотото да спечелиш е съвсем случайно, ама не! Според гламавите "туй нещо" е висша сила и отредено от съдбата. Ай стига с филмите вече. Излез си от твоя свят и погледни в реалният.
    ♥ 2PAC ♥

Аз на твое място, бих се запознал с нея още на първия ден. И без това си личи, че те преследва, но я е срам да започне разговор с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си