- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да стигна до The Mall.
Имам един въпрос как да стигна то the mall от централна гара ?
БлагодаряАз знаех но не бях сигурен 213 или 305
но май и с 305 може .
Най - бързо ще стигнеш с метрото до СУ и оттам с всеки рейс или тролей, който ходи до окръжна. Щото доста често рейсовете от централна гара висят по задръствания като това на сливница заради ремонта.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Благодаря но реших да ходя в mall sofia до там таксито колко пари е г/д ?
Еми ще ти излезе към 6 7 лева. Ама до там ще стигнеш много лесно с метрото пак, ама слизаш на опълченска или ловиш някой от трамваите, дето ходят по ботев, демек имат спирка площад македония, слизаш на предната и пеша по стамболийски за няма и 10 минути.
таксито ще е не повече от 3-4, ако не се нахака в някое с четворна тарифа, трамвай 3 минава покрай гарата и спира директно на мол софия
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ок
Дано ти умрат децата бе селяк . До сега винаги съм ходил с кола![]()
само че обидите ...едни и същи!!!Не основателни, от хора които също не биха се оправили в друг град,и в теми в които въобще не става въпрос за мнения като техните !!! А който не може да се оправя в релания живот..права си, прави, се на мъж по сайтовете.Обикновено като анонимен потребител![]()
Правилно ,проблем на повечето от вас.А щом има нелепи и неоснователни обиди, от още по нелепи личности...ще има и ответен удар!!!
Между другото...хареса ми нещо в теб!!! Продължавай все така !!! И се надявам да постигнеш успехи![]()
Недей!Това е само мое мнение.Не казвам че е вярно или правилно!
Еее, не е хубаво да се кълне така. Пък и според мен селският туризъм е нещо много хубаво, а София си е едно голямо село (разбирай населено място). А между селяни и селяндури аз лично намирам разлика и то голяма.![]()
ко си усложнявате живота. с метро е най-бързо и лесно. я на опълченска, я на западен парк..