.
Отговор в тема
Страница 154 от 195 ПървиПърви ... 54104144150151152153154155156157158164 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 826 до 3 850 от общо 4870
    Поне доколкото чувам наемът на една квартира, ако си я делите с приятели е към 100-150 лв на човек, така че не е като да е някоя супер непосилна сума. Аз лично бих ги платила, за да не съм в студентски град и наистина занемарените общежития (или поне аз съм била в такова). А и от друга страна да живееш сам (или поне сам в стая), а не с още 2-3-ма има огромни предимства, особено, ако ти се налага да учиш постоянно.

Био от България не съм купувала. xD Не мисля, че си струва. А зеленчуци и млечни продукти купуваме много често от познати производители.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на draid
    Тия 100лв може да ги плащаш само на сън или в мечтите си. В районите на университетите дори да сте 3-ма, като единият ще му се налага да спи в хола и постоянно да е магистрала покрай него надали с консумативите ще си под 200лв. Ако отидеш в не ремонтиран блок ще плащаш по 25лв общежитие и консумативи на месец. Ако отидеш в ремонтиран блок ще плащаш по 40-50лв. Ето http://sso-gb.com/images/1.jpg как изглежда една стая в ремонтиран блок за която ще плащаш 4 пъти по-малко от колкото на квартира, няма да се притесняваш за сметки за ток и вода и ще си на 15мин пеша от университета ако си в НСА, ТУ, ЛТУ, УНСС или ХТУ. А повярвай да си на две крачки от университета и да не ти се налага да ползваш транспорт си е огромно предимство. А когато човек се разполага и разпростира за сметка на родителите си, по прилично би било да е по-скромен за да не ги товари. Ама явно някой могат да преглътнат яденето на стол и живота в общежитие, не знам как им викат на такива хора.

Хайде и аз да се включа по темата, стана ми интересно. Явно е, че всеки си гледа от своята кула, но някои от вас май наистина сякаш не са си общували с връстници, колеги. Повечето ми колеги живеят на общежитие. От курса ми май се броят на пръсти тези, които са на квартира. Това са мои наблюдения, спрямо моя курс. Аз уча в града, в който живея и не ми се е налагало да мисля за квартири и общежития. Но това не ме прави особено богат студент и мога да кажа, че съм яла в стола на СУ. Не загинах!

Цената на храната там е 3 лв като 50% се плащат от студента и 50% са субсидия. Определено има гадни манджи там и не всичко е вкусно и изглежда добре. Но не може да се отрече, че за тази цена има какво да се намери за хапване. Не знам някои от вас как се наяждат със салатка или шепа ядки, но аз лично не мога. Ако съм цял ден в университета, не мога да изкарам на една супичка, например. А ако трябва да давам по 5 лв само за храна, малко повече ще ми дойде.

Недейте да казвате, че "никога не бихте яли в стол" или "миризмата е ужасна". Да, условията може да не са най-прекрасните, но за тези пари не знам какво искате.

Държа да отбележа, че в стола на СУ в Ректората има и храни без месо.

В крайна сметка, както някой каза преди мен "всеки се разпростира според чергата си" и това е много вярно. Но ако ви се налага да се оправяте сами или почти сами, както много студенти правят, дали ще предпочетете да ядете в стол и да живеете на общежитие за по 35-50 лв месечно, или ще изберете квартирата, в която 200 лв. няма да ви мърдат?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Драйд, ще записваш второ висше като гледам с какъв патос говориш

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    150 лв. за квартира само... на мен 270 - 300лв. ми стигат за цял месец, като тук включвам квартирата, консумативите, храната (като ям на стол/готвя си/ или като се прибирам си нося храна, която ми стига за около 3-4 дена ) за един месец, но не уча в голям град и е голямо предимство, защото за същите неща, които си позволявам тук мои съученици в София дават двойно повече.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Сега ми говориш за някаква смрад в столовете, което си е просто обикновена миризма на готвено/пържено и т.н. Никой не те кара да ходиш в стола с токовете и роклята от университета, ама както и да е.
    ти подушвал ли си работник в кухня? а излязъл от химическа тоалетна пред Народния?
    въобще не става въпрос за лигни, камо ли за рокли и токчета, хах:Д

(...) И в предните коментари ви сметнах, че за да се храни един студент на някакви "заведения" за да не е на стол си му отиват едно 120-140лв на седмица само за храната.
    една супа/салата (може да) е 2 лв. и без да е вода с обелка от краставица;

Отделно не знам в какви заведения ходиш ти, ама аз и в 20 век си поръчвах салата и картофки навсякъде където седна. Пълна глупост е и че в столовете се сервират само местни храни.
    аз не ям много, дори се храня съвсем символично, но просто не консумирам месни продукти.
    хайде, измисли ми сега какво ще изям в стол. меню за седмицата, ако може;
    //последно ми се случи в заведението под Сфумато, където ми обясниха, че не мога да си поръчам само гарнитура, а трябва да е с пържола;

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Във Варна боксониера за сам човек върви за 300 - 400 лева в района на университетите, по - евтините от това обикновено имат някакъв проблем. Засега предпочетох да пътувам всеки ден.

Столовете на ВИНС-а от 70-те са известни като най - добрите във Варна и ако програмата ми позволяваше, и не бяха в ремонт с кеф бих ходила там.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ЕЕЕЕЕ аре стига сте се оплаквали 5 квадрата, дюшекът твърд, не знам си кво! Кой живее днес и плаща наем 50 лева бе, а преди беше и по- малко и още е в неремонтираните блокове. Аз за да си принтирам един учебник от 300 страници във ВСЯКА една книжарница наблизо ще дам 30 лева, вие само слизате от входа и до гъза ви има принтиране за 3 стотинки. Самите заведения са доста по- евтини.
    На трети пък родителите му наливали бензин, малее, ето това е разглезеност, не да не искаш да ядеш гадости.

П.П. Щастливи кокошки , нещастни кокошки, свободни кокошки .. егати булшита, аз не вярвам в био храните
    Последно редактирано от therichbitch : 10-03-2014 на 17:31

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Тук съм съгласна с draid. Един практичен човек трябва да знае 2 и 200.
    Смешно е хора, които не изкарват сами парите си (или поне над 70% от минималния за оцеляване доход), въобще да обсъждат кой какво можел или не можел да направи, ако имал бил само желание.
    Винаги, когато съм била в Студентски (главно имам наблюдения от общежитията на ТУ, не помня вече номера, беше близо до Клуб 33), съм се удивлявала колко изобретателни могат да бъдат бъдещите електротехници (поне момчетата, при които бях, де). draid е прав, че е меко казано абсурдно да се готви в стаята. Направо си е невъзможен подвиг.
    Не мога да се включа в спора за столовете, тъй като никога не съм дори стъпвала в такъв в България. И все пак е малко неадекватно да се мрънка за храна, която струва 1.50лв. Както казваше майка ми, когато бях малка - щом си подбираш храната, значи не си достатъчно гладна. И не казвам, че човек не трябва да подбира - напротив. Когато има тази възможност. Но както draid вече обясни, това е по- скоро лукс, отколкото даденост.
    А аз все още не мога да намеря логично обяснения за огромните конски дози храна в нашата менза. Физически е невъзможно да погълна толкова храна.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Драйд, ще записваш второ висше като гледам с какъв патос говориш
    С удоволствие бих записал, ако имаше кой да ми плаща семестрите и пребиваването. Само дето щеше да е трето, а не второ.

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    150 лв. за квартира само... на мен 270 - 300лв. ми стигат за цял месец, като тук включвам квартирата, консумативите, храната (като ям на стол/готвя си/ или като се прибирам си нося храна, която ми стига за около 3-4 дена ) за един месец, но не уча в голям град и е голямо предимство, защото за същите неща, които си позволявам тук мои съученици в София дават двойно повече.
    Няма място за сравнение с град като София. 150лв е почти невъзможно да плащаш за квартира, може и да намериш такава цена ако сте 3-ма, но квартирата ще е в стара панелка и е съмнително колко по-хубава ще е обстановката от общежитието. Нормално хубаво ново строителство двустаен си върви към 250-300 на човек ако не се събирате цялата махала в квартирата.

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ти подушвал ли си работник в кухня? а излязъл от химическа тоалетна пред Народния?
    въобще не става въпрос за лигни, камо ли за рокли и токчета, хах:Д

една супа/салата (може да) е 2 лв. и без да е вода с обелка от краставица;

аз не ям много, дори се храня съвсем символично, но просто не консумирам месни продукти.
    хайде, измисли ми сега какво ще изям в стол. меню за седмицата, ако може;
    //последно ми се случи в заведението под Сфумато, където ми обясниха, че не мога да си поръчам само гарнитура, а трябва да е с пържола;
    Ще се изненадаш колко много повече от теб съм подушвал кухненски работници години наред. Ще се изненадаш и колко много пъти съм ял в почти всички столове в Студентски, в лесото или Виас. Точно за глезотия става въпрос тук.

Супа може и да ядеш за 2лв, ама салата за 2лв още не съм виждал такова нещо по кръчмите в София и то казвам кръчми, а не ресторанти.А може и да има някоя такава салата от моркови хаха.

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Тук съм съгласна с draid. Един практичен човек трябва да знае 2 и 200.
    Смешно е хора, които не изкарват сами парите си (или поне над 70% от минималния за оцеляване доход), въобще да обсъждат кой какво можел или не можел да направи, ако имал бил само желание.
    Винаги, когато съм била в Студентски (главно имам наблюдения от общежитията на ТУ, не помня вече номера, беше близо до Клуб 33), съм се удивлявала колко изобретателни могат да бъдат бъдещите електротехници (поне момчетата, при които бях, де). draid е прав, че е меко казано абсурдно да се готви в стаята. Направо си е невъзможен подвиг.
    Не мога да се включа в спора за столовете, тъй като никога не съм дори стъпвала в такъв в България. И все пак е малко неадекватно да се мрънка за храна, която струва 1.50лв. Както казваше майка ми, когато бях малка - щом си подбираш храната, значи не си достатъчно гладна. И не казвам, че човек не трябва да подбира - напротив. Когато има тази възможност. Но както draid вече обясни, това е по- скоро лукс, отколкото даденост.
    А аз все още не мога да намеря логично обяснения за огромните конски дози храна в нашата менза. Физически е невъзможно да погълна толкова храна.
    В тоя район съм прекарал много години. От блоковете там на ТУ, ремонтиран е само 12 който е точно срещу JimBeam , сега има и едно ново заведение Blaze. Голям бял блок, другите са 11, 13 от тая страна, но те не са ремонтирани.
    Последно редактирано от draid : 10-03-2014 на 18:10

Мега фен Аватара на Blab
    Ще се изненадаш колко много повече от теб съм подушвал кухненски работници години наред. Ще се изненадаш и колко много пъти съм ял в почти всички столове в Студентски, в лесото или Виас. Точно за глезотия става въпрос тук.

Супа може и да ядеш за 2лв, ама салата за 2лв още не съм виждал такова нещо по кръчмите в София и то казвам кръчми, а не ресторанти.А може и да има някоя такава салата от моркови хаха.
    насипната салата, която сам си правиш, в Билла струва 2 лв.

//много сте ми смешни, 'щото точно аз съм противоположността на глезла;
    и пак не ми направи меню, а се направи на интересен, което е достатъчно показателно.

и понеже продължаваш да говориш за заведения - на един студент му трябват пари за книги и храна, всичко останало е лукс.

Мега фен Аватара на 102
    eee Blab =(

Столът на моя университет го има от 2 години и вече стана легендарен :Д супер симпатичното място с нов уютен интериор, в което преспокойно хапваш свежа салатка, уникално вкусна супичка (потичат ми лигите при мисълта за крем супата от картофи), която не е суха супа, айрянче - за скромната сума от, забележете, 5 стотинки. :Д ние не се храним за твърда сума, а просто имаме магнитни карти с намаление и на мен редовно ми се случва да чуя "не дължите нищо"

всеки ден има различни неща, аз съм изключителен каприз що се отнася до хранене и винаги намирам какво да хапна освен това предлагат закуска, обяд и вечеря.

Докато старият студентски стол в другата сграда си беше типичният - разнообразието от ястия беше дали предпочиташ зеле с кренвирш, зеле с кебапче, картофено пюре от пакетче с кренвирш, ориз (ужасно много сварен и разводнен) с кренвирш, ориз с кебапче and so on. и това нещо всеки божи ден едно и също, а ароматът няма да ви казвам - столът беше на отделен етаж и от 50-тина метра миришеше точно на манджа :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

насипната салата, която сам си правиш, в Билла струва 2 лв.

//много сте ми смешни, 'щото точно аз съм противоположността на глезла;
    и пак не ми направи меню, а се направи на интересен, което е достатъчно показателно.

и понеже продължаваш да говориш за заведения - на един студент му трябват пари за книги и храна, всичко останало е лукс.
    Първо престани с тая Била, тъй като в Студентски град хората ползват главно Фантастико и Рекорд. След това за какво меню ми говориш ? Какво меню да ти направя ? След това как си представяш ако съм в университета от 9 до 5 да речем, аз ще ходя до Фантастико/Била да си вземам салата ? И какво ще ме наяде тая салата за 2лв ? При положение че в стола ще ям първо, второ, трето + питка за 1.50 ? Малко ми се струва несъпоставима тая салата. Ако ще ям такава салата, трябва да си взема и някакво ядене от Била/Фантастико щандовете за още 2-2.50 и една питка за 0.50 и то какво стана ?

Аха хубаво де, хайде обясни ми тоя един студент дето му трябват пари за книги и ядене от къде ще яде като не може да готви в тях и не ходи на стол щото там е пропаднала работа ? Или ще кара цяло следване на салати от Била ? Аз давам заведенията като алтернатива на столовете и съответно обедните менюта във въпросните заведения. Защо не може да се готви адекватно в общежитието вече обясних, а ако ям само боклуци и сухи храни ще си докарам в най-добрият случай нередовен стомах. Да не говорим, че един кирлив сандвич ти е 2-2.50 минимум, с една вода ти отидоха 3-4лв само за това.

Мега фен Аватара на Dagichka
    леле какъв дебат отприщих с това хвалене на нашия стол

само да поясня, че при нас масите са черни, дървени и големи, столовете също са в тон, няма покривки и такива джуфки ;д е, има няколко малки маси, ако някой самичък иска да се храни, ама и те са що-годе хубави на вид. щом се готви за 3489 души примерно, мисля, че е нормално да мирише на манджа ;д Блаб, и аз съм вегетарианка и за щастие винаги има едно безмесно ястие за основно, както и супички тип таратор или зеленчукова някаква. обожавам сладкото, ясно ми е, че този тип тортички и сладкиши дето предлагат не са от най-изисканите и с първокласни продукти, ама са хубави на вкус и щом съм избрала да ям в стола, при това за тия смешни пари нямам право да се оплаквам, даже на мен ми е интересно и забавно преживяване, тъй като от 8 години не бях стъпвала в стол ;д

Мега фен Аватара на Blab
    1. има Билла до НАТФИЗ и Ректората;
    2. меню в стол, което да не съдържа месо и да не е салата зеле с моркови;
    3. още в първия си пост по темата се съгласих, че момче не може да се храни по начина, по който го правя аз.

едит: и, понеже осъзнавам, че Меркурий се обръща и моментът е особено неподходящ за успешни дискусии, ще кажа последно, че осъзнавам, че всеки споделя наблюденията/убежденията от собствения си опит, а моят опит е от стол, в който се готви за 500 души и общо взето е картинката, която изложи Джоли горе;
    Последно редактирано от Blab : 10-03-2014 на 20:10 Причина: миротворецът в действие:Д

Мега фен Аватара на 102
    едит: и, понеже осъзнавам, че Меркурий се обръща и моментът е особено неподходящ за успешни дискусии, ще кажа последно, че осъзнавам, че всеки споделя наблюденията/убежденията от собствения си опит, а моят опит е от стол, в който се готви за 500 души и общо взето е картинката, която изложи Джоли горе;
    xaxxaaxxxaxaaxa

В 4-ката още навремето правеха картофени кюфтета, разни салати с домати и краставици, мусака и т.н. слагаш към това и една супа и си готова, а местна супа освен пилешка рядко се готви, т.е. лещата и боба си мисля все че не са месо. И дори стола да е за 500 човека това не значи, че не се наяждаш за 1.50 и то доволно, нещо което няма как да постигнеш с никаква друга храна на сходна цена, да не говорим че ядеш готвено ядене все пак.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    В България последно съм ял от стол преди 5 години, когато някаква позната на майка беше донесла някакви пържоли за по левче парчето.
    В Жермани бях на панс известно време и там беше благодат да ходиш на стол. Всичко ти е прясно - месо, мляко, фрешове. Хапваш на корем за нищожна сума. Тук бих предпочел да си наготвя нещо или да изляза на балкона, да си вкл. скарата и да си изпека пил. гърди с картофи/ориз пред това да дам 3лв за нещо със доста съмнително качество.
    Може и да е хубаво, ама аз съм си biased.
    Поздрави, все още не съм влизал в дисекционна зала, ама на последното упражнение по анатомия на бюрото ми остана половин ребро, прясно отчупено от гръден кош.

Мега фен Аватара на 102
    къв балкон на общежитие бе льольо
    аре стига сте сравнявали балгариа с чужбина
    глупци

Цитирай Първоначално написано от Тромбоцит Виж мнението
    В България последно съм ял от стол преди 5 години, когато някаква позната на майка беше донесла някакви пържоли за по левче парчето.
    В Жермани бях на панс известно време и там беше благодат да ходиш на стол. Всичко ти е прясно - месо, мляко, фрешове. Хапваш на корем за нищожна сума. Тук бих предпочел да си наготвя нещо или да изляза на балкона, да си вкл. скарата и да си изпека пил. гърди с картофи/ориз пред това да дам 3лв за нещо със доста съмнително качество.
    Може и да е хубаво, ама аз съм си biased.
    Поздрави, все още не съм влизал в дисекционна зала, ама на последното упражнение по анатомия на бюрото ми остана половин ребро, прясно отчупено от гръден кош.

Обясни ми как да хапваш на корем за нищожна сума в Германия е чудесно, а да хапваш на корем за нищожна сума в България е ад? Ако и на двете места храната е добра, каквито случаи има в България - пример, моят университет, а и всеки университет във Варна. Малко тесногръдно разсъждение ми се вижда.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    къв балкон на общежитие бе льольо
    аре стига сте сравнявали балгариа с чужбина
    глупци
    балкон на општежитие не си ли виждал ве
    аз имах
    парви курс

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    В 4-ката още навремето правеха картофени кюфтета, разни салати с домати и краставици, мусака и т.н. слагаш към това и една супа и си готова, а местна супа освен пилешка рядко се готви, т.е. лещата и боба си мисля все че не са месо. И дори стола да е за 500 човека това не значи, че не се наяждаш за 1.50 и то доволно, нещо което няма как да постигнеш с никаква друга храна на сходна цена, да не говорим че ядеш готвено ядене все пак.
    4ката действително е много хубаво и още правят картофените кюфтета. Аз пак, за n-ти път да спомена, че ако уцелите на 59 блок стола, когато е отворен, през вечер има панирани пилешки пържоли с картофена салата и гарнитура бобена салата. А 4ката я посещавам чат пат между/по време на някои лекции, по - добре е 100 пъти, отколкото да се яде по капанчетата около университета (в частност парника).
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Още не съм в уни, но с удоволствие бих се хранила в стол. Все тая ми е ;д А относно качеството ще кажа само,че съм намирала косъм в ХЕПИ, готов картофен огретен от Била и баница от Бай Бисер ;дд

anonymous708973
    Guest
    Защо не може да се готви адекватно в общежитието вече обясних
    ТИ не можеш. На ТЕБ ти трябва фурна, за да сготвиш нещо "стабилно"/"истинско" или каквато там дума употреби. ТИ не можеш да измислиш къде се слага малък хладилник.
    На мен ми хрумват (какво значи хрумват, аз ги прилагам на практика) веднага няколко варианта, защото наистина е така - който иска, търси начини.
    Да, няма как да си опечеш пиле с картофи в общежитие, но за това можеш да дадеш 3 лв в "Джумаята" - и без това по-евтино няма да ти излезе вкъщи. Но има една камара неща, които се правят на котлон или в микровълнова и го казвам като човек, който разполага именно с това. Приятелят ми също - живее сам в стая, но "кухненският бокс" е в стаята, така че евентуалния проблем с мириса съществува. Интересно той как се оправя, а?
    А в моята "кухня" дори няма прозорец, каквито има във ВСЯКА стая в Студентски. И наистина мирише. Един път, като изгорих боба, особено. Така че знам за какво говоря. До желание опира. До оптимизация на проблема по зададена цел и странични условия.

Относно био-то - има определени етикети, които наистина индикират био храни. Писала съм материал за изпит по тази тема, а въпросния етикет наистина го виждам в биомагазините в Германия.

Някой по-нагоре беше писал да не си обясняваме как всичко зависило от желанието, докато не сме започнели сами да си изкарваме парите. Защо, всъщност? Съвсем добронамерено питам, не се заяждам. В края на краищата, всеки от нас, който не се издържа сам, този месец има Х лева/eвро на разположение за всичките си нужди. Негова работа е как ще ги разпредели така че да стигнат до следващия превод по банката.

Джоли, в германските "столове" за 3-5 евро получаваш наистина свястна храна. Има ОГРОМЕН избор - при нас конкретно: 3 менюта, които са най-бюджетният вариант (eдно от които е вегетарианско); салатен бар с 10-12 вида неща, които можеш да избереш, включително парченца мръвка, риба или яйца, съответно и с "една салата" можеш да се наядеш; има грил, което е печено месце с гарнитура най-често картофи - 2 вида, отделно можеш да си сложиш я от салатите, я от задушени зеленчуци; има "пастатека", където най-често се предлага шницел - свински или пуешки, с гарнитура пържени картофи. И има още едно, където обикновено са вурстове или месо, печено за дюнер.
    Да не говорим, че явно има начин да готвиш за 13 000 човека и да не мирише на запръжка, нито по престилките на лелките и по покривките да има петна с неясен произход, които ти убиват всякакъв апетит; или да получавам метална чиния все едно съм в затвор.
    Та, не опира до двоен стандарт и до тесногръдие. Опира до идеята, че наистина тук получаваш свястна храна. Неслучайно тук ВСИЧКИ ядат в стола поне няколко пъти седмично.

Ще го кажа още веднъж - опира до желание. Заведенията НЕ СА единствената алтернатива на стола. Никъде никой не каза, че държи да дава по 15 лв на ден за храна. Никой никъде не каза, че е пракалено важен. Ако отказът ми да смърдя на запръжка ме прави разглезена - окей, разглезена съм.
    Обаче аргументът на Дрейд беше толкова абсурден, че направо бях на земята - да не съм била ходела с токчета и не знам си какво в университета? Честно ли, само това ли измисли? Не знаех, че токчетата и полите, или с каквото мислиш, че "разглезените" ходим да учим, прихващат миризми по-лесно от най-нормални дънки и тениски. Просто... аргументацията е на ниво.

И можеш да спреш да изтъкваш колко добре си финансово във всяка тема, впрочем Защото никой от нас не го прави.
    И ако аз с по-малко средства от теб успявам да се храня по-добре и да правя по-малки жертви, значи... ами, браво на мен. Но това, че ти си избрал да даваш парите си за друго и да ядеш в стол, въпреки че си имал възможността за заведения, както изтъкна милион пъти, не те прави герой, нито прави мен глезла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си