.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Ехе, ти ако искаш и тест за лудост да си направи за едни противозачатачни. Аз не съм правила тези тестове, пия ги от близо 2 години и съм си много добре, много доволна от хапчетата и не мисля да ги спирам.
    Естествено, за какво ли да си правиш изследвания преди да пиеш хормони? Отиваш при лекаря, той те вижда и казва "ти ми изглеждаш като за Ясмин" и ти ги предписва. Ама това хормонални изследвания, прегледи.. за какво ли са?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Естествено, за какво ли да си правиш изследвания преди да пиеш хормони? Отиваш при лекаря, той те вижда и казва "ти ми изглеждаш като за Ясмин" и ти ги предписва. Ама това хормонални изследвания, прегледи.. за какво ли са?
    Ти нормална ли си? За едни противозачатъчни да ходи по лекари, боже... Нали има бг мама за тая работа, отваряш там, избираш си противозачатъчни по името (да звучи добре все пак) и си купуваш от аптеката.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ти нормална ли си? За едни противозачатъчни да ходи по лекари, боже... Нали има бг мама за тая работа, отваряш там, избираш си противозачатъчни по името (да звучи добре все пак) и си купуваш от аптеката.
    Е това е решението, а аз се карам с аптекарката да ми даде аулин, че една приятелка беше неразположена хаха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си