fuckofffuck
Здравей приятно ми е да виждам че има и други хора които разсъждават и са честни и принципни. Сигурен съм, че има доста такива като нас, но стереотипа, за съжаление, е такъв че простите, наглите, нахалните, гаднярите и тн лоши момчета са по интересни. Това кара свястните и добрите да се правят на нещо което не са или пък да останат незабелязани. Имам същия проблем и да се правя на човек които не съм в много малко случай ми носи успех, но през останалото време ми играе лоша шега. Отблъсквам свястните хора и привличам сган. В края на крайщата вечер когато заспиваш съвестта трябва да ти е чиста и да знаеш че си постъпил както е трябвало за добре а не както някой би очаквал от теб. Заобгради се от хора които са интересни и могат да те научат на нещо вместо такива с които да висиш в кафето и да ти тровят въздуха с цигари и да обсъждат някой познат или пък някво реалити шоу като вип брадър... Ако започнеш да губиш хора и приятели не се притеснявай толкова. Това означава че израстваш и ще намериш нови които съответстват на представите ти. Просто нещата се свеждат до там да нямаш очаквания у хората. Хората са казали направи добро и го хвърли зад гърба си .
Доста,често се чудя добре бе в мен ли е грешката, но след време сещам за това което съм се "чудел" и осъзнавам,че съм бил прав да постъпя така... Някой хора са ми казвали трябва да се промениш или ще те избягват хората или няма да искат да общуват с теб, е добре каква Полза ще имам от такива които гледат само те да са добре, а "другия кучета го яли".. Не говоря да ти дават пари или да дойдат да ти помогнат да нацепиш Дървата ( Такива вече са почти на изчезване), ами най-елементарно..
Примерно викаш го аре навън нещо тая седмица малко разнообразие.. "е брат тая седмица съм зле с парите не знам, ще видим, ще ти кажа ако нещо реша..", а след два дни отишъл на диско и на другия ден лафи в компания "е 50лв дадох за Уиски предната вечер" ..
Друг случай: еее брат защо страниш бе нещо се сърдиш май, кво се сърдя??? да слушам глупостите на някаква дрисла "аз така, аз това, баща ми това направил, баща ми това има, баща ми е тоя, ее сестра ми ако знаеш кво прави" -Брей.. еми нямам излишно време да се занимавам с такива пък.. като,че ли в тоя живот само тя е нещо или прочие айде моля ви се..
пък поне да я беше забърсал като и търпиш лиготийте и това не си направил иначе.
Живял съм с доста хора в квартира: първоначално всчики е ние сме чистници, пазиме, няма да има проблем - добре бе както кажете ще видим... седмица по-късно гащи,чорапи по земята, кърпи,дрехи по леглото а бе пълна бърлога.. Но иначе като излезне навън все едно Рокфелер. Ядат като нечовеци, иначе навън сложил сребърния ланец и парфюм като някоя Примадона..
Просто колко смешни хора има не е истина.. Пътуваме с кола и оп телефона ми е в Чантата и питам тоя до мен: братле гледам носиш часовник кажи колко е часа.. Отговора: ее брат спря ми батерията оня ден (както и да е) след два дни гледам пак носи часовника.. А бе що не му сложиш една батерия.. Е нося го за аксесоар ХОХОХООХОХОХОХОХО ок ок