- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ме гушка докато спим
Проблема ми не е много срещан, но реших да споделя и ако имате идеи да кажете, какво да правя. За рожденният ден на приятелката ми и подарих голям плюшен мечок. От тогава тя го гушка доката е в леглото а мен не ме гушка. Опитвам се да я гушна, но се дърпа. Как да я накарам да се гушкаме?
Скрий мечока.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
подкрепям скриването ама се престори на него и виж какво ще направи![]()
ако е много голям мечока можеш да извадиш пълнежа и да влезеш вътре смисал да го облечеш като яке .. или можеш да легнеш пред мечока![]()
Виж, Мишо, когато си имаш приятелка, се очаква да говорите и да споделяте, поне понякога. Ако нещо те безпокои, просто и кажи. Без да говориш с нея, нищо няма да промениш. Тя ако не иска да те гушка, и да скриеш мечката, ще я замени с възглавница.
Говори с нея, кажи й , че това да прегръща по цяла нощ плюшена играчка те кара да се чувстваш зле и пренебрегнат, ако не разбере от дума нарежи шибания мечок с ножица, извади му пълнежа , изхвърли го през балкона , а останалото от него го изгори .. пред очите й .
Купи си заек, гушкай го, тя ще изревнува и ще зареже мечката. Ако не-ти я зарежи, сиг е плюшен зоофил.
Купи истинска мечка, не го храни седмица и после го нахрани с приятелката си, след това отново не го храни и се остави теб да те изяде, така ще се гушкате вечни времена в коремчето му. Happy end![]()
Устай ти... То наркотици, то чудо... Аз още се чудя какво и къде гръмна, че ме събра с тях двамата.