.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    представи си титаник със годжи вместо дикаприо.
    компа ми става ли за ролята на дикаприо, мисля че изглежда на нежно момче. Идеално ще стой до Кейти.

Вижте му очите - перфектен, муцунка е просто

Кейти доволна ше остане, само трябва да му натисне копчето, пълен автоматик.

Последно редактирано от defender : 10-14-2014 на 10:24

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    компа ми става ли за ролята на дикаприо, мисля че изглежда на нежно момче. Идеално ще стой до Кейти.

Вижте му очите - перфектен, муцунка е просто

Кейти доволна ше остане, само трябва да му натисне копчето, пълен автоматик.
    Интересното е че не съзнаваш, че именно това имам предвид - ако идеята на филма е главният герой да е нежно момче - такъв трябва да си избереш. Не става да насилиш образа върху зрителя с муцуната на някой, който просто в главата на средностатистически човек не пасва на описанието.
    Същият пример ако правиш филм за ромео и жулиета.
    Същият пример с разните там вампирски филми.

// що се отнася до картинките ти долу - да, до един ми изглеждат като хора, на които не мога да имам доверие. А 3-ма от тях и на такива, които не бих доближил.
    Отвори си листа с приятелите във фейса и ги огледай - ще видиш уникално разнообразие от физиономии и ще ги свържеш все с различни характери. Така е в реалния живот. Тези като ги гледам са ми по калъп правени - до един си принадлежат в една групичка, която ще се въздържа да именувам. Въпросът е, че няма такива, които директно да асоциираш с интелект, сила, артистичност, решителност, състрадание, мъдрост етц. Кой от тия би взел да играе ролята на професор ; или лекар ; или успешен бизнесмен - филантроп ; или духовен учител... или войник, полицай, пожарникар ? Мен ще ми стоят нелепо.
    Сиви са ми бе, деба, т'ва се опитвам да кажа.

Не знам що не ми изреди и няколко от нашенските актриси ? Да не се затрудни да намериш такива, които не изглеждат сякаш пият семенна течност на кастингите ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Не знам що не ми изреди и няколко от нашенските актриси ? Да не се затрудни да намериш такива, които не изглеждат сякаш пият семенна течност на кастингите ?
    Дай ми първо ти някоя световна актриса дето ти отговаря на изискванията, за да ти видя стандартите.
    -----------------------

" които не изглеждат сякаш пият семенна течност на кастингите "

ми американизация, а сега се оплакваш.
    Последно редактирано от defender : 10-14-2014 на 12:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си