.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    http://www.bloglovin.com/frame?post=...click=0&user=0 о.О

Искам да се пробвам да направя тортички Наполеон!

И новата ми любима закуска - на сварена от предишната вечер киноа (с цел пестене на време, не за друго) сутринта се добавя 1 намачкан банан и малко прясно мляко - на 4 с.л. сурова киноа трябват може би 10-12 с.л. мляко. (Нямах с какво друго да го измеря ). Зависи каква консистенция предпочитате - имайте предвид, че на котлона може и да изглежда много, но в момента, в който леко се охлади до температура, подходяща за ядене, се сгъстява.
    Слага се на котлона, изчаква се да заври и се разбърква докато не се сгъсти. Стойте при котлона, че загаря! Ама пък бананът като загори, мирише разкошно! :д

Едит: НАМЕРИХ СИ СПАНАК! Толкова ми е доволно! При това нормално количество и неизмит - тоест, няма да се разваля или да ми се налага да ям 4 дни само спанак :д
    В четвъртък съм предвидила да си намажа тортилка с нещо, да сложа няколко листа спанак, омлет от 2 яйца и няколко резена домат. Усещам как ще си оближа пръститеее!

Едит 2: Искам сладки картофи! Наистина искам! Веднага знам как ще ги направя, ама защо никъде няма такова нещо?! Дори в Кауфланд, къде да го търся тогава - на Луната ли?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-15-2014 на 08:18

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Едит 2: Искам сладки картофи! Наистина искам! Веднага знам как ще ги направя, ама защо никъде няма такова нещо?! Дори в Кауфланд, къде да го търся тогава - на Луната ли?
    Lidl,Penny,Metro има ли при вас? Не може в Метро да няма..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Lidl,Penny,Metro има ли при вас? Не може в Метро да няма..
    Лидл, Пени и Алди са доста по-малки от Кауфланд, там такива работи няма да има.
    Метро сигурно има, но е някъде в покрайнините на града и ще е неудобно да стигна до там. Макар че... като се знам как съм сменяла два вида транспорт с единствената цел да ида до Икеа да ям ябълков щрудел... нали :д :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си