- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
и да си стоплиш вода/мляко.
ахахх ся се сетих, че веднъш реших да си направя омлет на микровълнова. Е ,нямаше по-голяма подметка :Д
това става хубаво с варени картофи нарязани на купчета, зехтин екстра върджин, малко ситно нарязан праз, малко качествени кренвирши (или за вегетарианците пушено сирене) нарязани на купченца, хубав кашкавал (настърган, или някакво сирене от този род, което е добро за готвене), сол и черен пипер на вкус, всичко това се размесва и се поставя в микровълновата на 500W докато кашкавала не е започнал да се втвърдява (трябва да се извади преди кашкавалът да е станал твърд/чуплив), след това може да се гарнира с лютеница смесена със зехтин екстра върджин
Последно редактирано от npp : 10-13-2014 на 17:29
http://www.bloglovin.com/frame?post=...click=0&user=0 о.О
Искам да се пробвам да направя тортички Наполеон!
И новата ми любима закуска - на сварена от предишната вечер киноа (с цел пестене на време, не за друго) сутринта се добавя 1 намачкан банан и малко прясно мляко - на 4 с.л. сурова киноа трябват може би 10-12 с.л. мляко. (Нямах с какво друго да го измеря). Зависи каква консистенция предпочитате - имайте предвид, че на котлона може и да изглежда много, но в момента, в който леко се охлади до температура, подходяща за ядене, се сгъстява.
Слага се на котлона, изчаква се да заври и се разбърква докато не се сгъсти. Стойте при котлона, че загаря! Ама пък бананът като загори, мирише разкошно! :д
Едит: НАМЕРИХ СИ СПАНАК! Толкова ми е доволно! При това нормално количество и неизмит - тоест, няма да се разваля или да ми се налага да ям 4 дни само спанак :д
В четвъртък съм предвидила да си намажа тортилка с нещо, да сложа няколко листа спанак, омлет от 2 яйца и няколко резена домат. Усещам как ще си оближа пръститеее!
Едит 2: Искам сладки картофи! Наистина искам! Веднага знам как ще ги направя, ама защо никъде няма такова нещо?! Дори в Кауфланд, къде да го търся тогава - на Луната ли?
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-15-2014 на 07:18
Ако мислиш, че сварен банан, мляко и киноа е нещо полезно, ще трябва да те разочаровам.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли, претендирам да разбирам от храна![]()
Да не говорим, че даваш мнение без изобщо да знаеш дали съм на режим и какъв е той, че да си позволяваш да съдиш, и то по този откровено високомерен начин
По темата:
Направих си закуската, гарнирах я с натрошени лешници. Божествено е на вкус!
Обядът ще е салата от боб, домати, краставици, царевица и червена чушка![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-15-2014 на 08:06
Ще ти пиша лично довечера
(Към 23 бг време)
Лидл, Пени и Алди са доста по-малки от Кауфланд, там такива работи няма да има.
Метро сигурно има, но е някъде в покрайнините на града и ще е неудобно да стигна до там. Макар че... като се знам как съм сменяла два вида транспорт с единствената цел да ида до Икеа да ям ябълков щрудел... нали :д :д
нели, ще пуснеш ли снимка на ябълковия сладкиш, който ми направи вчера
а на това вече се изсмях в скайп
да не си помислите, че нямам чувство за хумор...
тиа йабалки ако не са напуфкани с лимон ше станат на ако
те са запечени отгоре :Д
иначе сладкишът действително е супер прост :Д