- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложно е, моля ви помогнете ми!
Здравейте нов съм тук и се надявам,че някой би ми дал полезен съвет за проблема който имам..
Проблема е следния карам направо.Аз съм момче на 23г имам си приятелка, но преди година срещнах друга жена и за нещастие се влюбих ужасно много в нея проблема е там че тя е омъжена имах връзка с нея повече от година..а същевременно и с приятелката си бяхме задно..проблема е там че преди месец тази омъжената която твърдеше че ме обича и т.н прекрати връзката ни..до прекратяването се стигна когато една вечер тя ми се обади и ми каза с мъжа ми ще заминаваме ще живеем в друг град искам да те видя..аз казах просто не и затворих казах не защото в този момент се почувствах толкова използван и лъган както не съм чувствал никога..просто всичко приключи и проблемите са 2 ужасни са..толкова много я обичам че не спирам да мисля за нея непрекъснато боли ме за 1 месец направо полудях не ми се прави нищо не ми се говори с никого никъде не ми се ходи дори нямам апетит..ям на 2 дни 1 път..постоянно мисля за нея не мога да спра преди да я срещна обичах приятелката си адски много след това вече не я обичам..и не я искам проблема е че незнам да ли е правилно да скъсам с нея тя никога не ме е разочарвала.Но просто с времето любовта ми към нея изчезна..но немога да и го кажа..,,любовницата ми'' беше всичко това което търся в една жена превъзхожда приятелката ми във всяко едно нещо това не си го въобразявам защото я обичам прости си е така..Искам съвет да скъсам ли с приятелката си просто не я обичам вече..и как да забравя гадната използвачка?Знам че постъпката ми е ужасна от всяка гледна точка някои от вас биха ме нападнали дори но признавам бях глупав,заслепен и влюбен и още съм искам само нея неискам да погледна друга жена..неискам да целувам друга да докосвам друга или въобще друга да ме докосне..да не говорим за секс с друга истинска отврат ми е..тежък случай съм признавам го..Надявам се да ми помогнете със съвети Благодаря!
всеки ден ми звънеше по хиляди пъти казваше ми искам само да те чуя липсвая ми обичам те искам да напусна мъжа си и да заминем ти си всичко за мен..Забравих да спомена че днес видях мъжа и и знаех че тя е сама съответно и и писах смс.. просто не се стърпях писах и как можа да постъпиш така с мен нали ме обичаше и искаше да си само с мен?тя ми отговори да обичах те но веч не.. ще остана с него завинаги защото обичам него!незнаете какво беше да прочета това нещо това е в противоположното на всичко това което тя ми казваяе преди//
Нямам думи направо, че даже и питаш дали да оставиш пршятелката ти....добре бе човек ти малко мозък имаш ли поне? 1 година ѝ изневеряваш, казваш, че не я обичаш, очевидно дори не я и уважаваш (обясняваш как любовницата ти я превъзхожда), защо за бога си още с нея? Наричаш онази жена гадна използвачка, а ти какъв си? Тя е изневерявала на мъжа си с теб, а ти - на приятелката си с нея, нима не правите едно и също нещо? Очевидно в момента имаш нужда да останеш малко сам и да си изясниш нещата, с времето ще ти мине. Пробвай да излизаш с приятели, ново хоби, всичко което ще ти отвлича ума. А ако си мислиш, че жената ще остави мъжа си, за да е с теб жестоко се заблуждаваш.
Че е изневяра не отричам на въпроса с какво я превъзхожда ами по-умна по красива е по секси е и се държеше с мен както никога никоя не го е правила още с първата си целувка ме спечели да не говорим че като съм с нея в леглото незнайно защо немога да и се наситя.правил съм с нея секс или любов няма значение разликата ест. е голяма..та правил съм го с нея с часове и много пъти за една вечер просто сам си се учудвах на това че я желая постоянно.За приятелката ми питам защото просто немога да бъда с друга защото тя няма да бъде щастлива с мен след тази авантюра за секс неискам и да си мисля.и каквито и да е било неща с която и да било..Благодаря все пак за съвета!ще опитам
Препоръчвам ти да заминеш за Бразилия/Турция и да разкажеш подробно историята си на някой местен сценарист. Ще направиш бая пари.
А замислял ли си се ти с какво превъзхождаш мъжът и? Може би с нищо. Може би се е забавлявала искрено на глупостта ти, а ти като пълен идиот си го възприемал за истина.
Скъсай с гаджето си, тя явно заслужава нещо по-добро от теб.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5