- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата .
Добър вечер от мен . Искам да питам едно нещо, което вече ме терзае от дни. Бихте ли харесали по-ниски момчета от рода на 1.70 до 1.80 или ръст колкото вашият .
Зависи. Принципно не си падам по много високи (1.90 примерно). Била съм с момчета с моя ръст, но са ми били само в кревата. Иначе за гадже, трябва да е по-висок.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
пф
познавам един прекрасен пич, който е г/д сиг колкото мен /165/. колко тряа да си прост да си подбираш гаджетата по височина..
и 180 не е никак малко
Ти ретард ли си ? 1.80 не е нисък ръст. Нищо, че за съм по-висок![]()
Височината не е от значение, ако е в нормални граници...
За по-ниските, може 180 да звучи високо, но за тези, които са по толкова... Това хич не е толкова високо.
За мен до 185 (да речем) е ниско за момче. Не, че е изключено, но аз лично трудно бих си спряла погледа върху някой, който е по-нисък от мен или дори и колкото мен да е на ръст. Това обаче дали ще харесам дадения човек е нещо, което зависи и от много други фактори. Но ако речем, че ще съдя само по височината му - тогава категорично няма шанс.
Харесвам високи момчета над 185. 180 си е нормален мъжки ръст под това е ниско .
При всички случаи нямам никакъв шанс.
1,70 ли си или 1,80 ;д защото има голямо значениеИначе си зависи от момичето, на мен не би ми било чааак такъв проблем да е висок колкото мен (ама аз съм си висока де ;дд) ама ако е по-нисък вече си звучи по-кофти...
Това грубичко си прозвуча ;д Толкова ли ти е важна височината?
Аз съм 180 и проблем с жените нямам. Не си падам по коне, нито по джуджета, че да мисля за такива неща![]()
Мисля,че 1.80 не е никак малко, а и е доста индивидуално.
От това което прочетох до тук излиза, че ще съм си сам за вечни времена с моите 1,72! :/![]()
Скоро време ще ходя в манастир така като гледам!
![]()
![]()
Значиии падала съм си по момче, което е колкото мен. Когато някоя те хареса, не мисли, че ръста ще играе кой знае каква роля. А и повечето момичета са под 1,72, така че...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като се замисля какви мъже ми хващат окото, сякаш са все минимум 1.80.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На мен ми трабва мъж който да е ПОНЕ С 10 см по-ВИСОК от мен, че като сложа токчета да не стърча над него.
Като се сметне че съм 1,60 мисля че мъж 1.70 -1.80 ,1.90 Си е супер.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!