.
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Threaded View

Веднъж спорих с една веганка (огромна грешка), която твърдеше, че млякото причинява остеопороза. Научният ѝ аргумент беше, че имало народи, които изобщо не пиели мляко и нямали остоепороза. Като за рибките и педераса, малко.
    Naive е абсолютно права, че ако имаш функционираща лактаза няма никакъв проблем да се пие млако. Проблемът идва по-скоро от хормоните, с които тъпчат кравите, но едно био мляко изобщо не е вредно.

Бананите съдържат много нужни за организма вещества, просто са по-калорични. По-същата логика и авокадото не е вредно, нищо, че съдържа повечко калории.

Вервайте ми, туй учим.

Едит: Ходих вчера да взимам храна за тест вкъщи, трябваше да ми дадат нещо странно, а се оказах с ориз за цял месец и някакви странни миксове от жито, соя, царевица и други неща, които дори не разпознавам. Варят се тези чудесии. Някой, ако е пробвал да ми каже с какво ги хапва.
    И се оказа, че за тестът за вкъщи следващия понеделник отново съм се записала за ориз и жито... Очевидно ще карам само на ориз този месец. xD
    Последно редактирано от Hayashi : 10-17-2014 на 22:16
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си