- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
а помело не съм яла, изглежда вкусно, със сиг ще ми хареса :д
любопитно ми е как изглеждаш :д
не съм психо, Ewok ще потвърди ;/
175см,96kg,зелена коса,с отегчен поглед
ебавам се, утре може да пусна някоя, че заспивам
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да загоря нещо докато го ВАРЯ ми се е случвало веднъж наистина колосално - с един боб. ЛЕЛЕЕЕЕЕЙ. Ужас.
Помело... аз не си спомням да съм яла, трябва да купя, като е на промоция, тук го има навсякъде.
Аз ям веган от Януари насам, и най-мразя разни колеги да ми се извиняват, че ядат месо. Или когато ме боли главата/когато съм болна или просто не се чувствам добре, култовия отговор да е "Защото не ядеш месо и млечни продукти."
Един колега веднъж се опита да ме натъпче със салам да ми покажел колко вкусно било..
На мен пък тъй и не ми обяснихте т'ва мляко защо ви е така вредно? Сиренето и кашкавала - да. С условието, че говорим от комбинации, в които присъстват. Сами по себе си - по никакъв начин не са вредни.
А който каза за хормоните... Миналата седмица бях в треторазредна кравеферма от млечен тип, имаха животни с АГ заболявания, които предполагат хормонално лечение и изрично ми беше забранено да прилагам препарати с хормонално съдържание, които повлияват млякото. Дори и такива с карентен срок не е позволено да се използват. За кои точно хормони ставаше дума?
Иии пилешки шницели от филе а ла шеф Петров
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...eb57b9b54181d3
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Охх, помело. Сега ми се дояде. Трябва да мина през някой хипермаркет да си купя тия дни.
Идеи за нещо с тиквички и патладжани? По-скоро за основно, отколкото за гарнитура.
Аз не ям месо и съм си 60 кг.няма връзка
Lourenço колегата ти ако си мисли, че саламът е месо......
Спомням си едно малко дете беше казало цитирам "обичам чесъна, той мирише на салам"![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Саламът и кебапчето е нищо друго освен боклук.
Не ме разбирай погрешно, не ям салам твърдейки че не е месо. Ако ще ядеш месо, хубаво е да е месо, а не кебапчета, салами и подобни боклуци. По същия начин със сладкото - шоколад е по-добре от вафли и кроасани.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more