.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ще е интересно да споделиш как протича първата среща.
    Зависи от момичето като цяло, но по принцип не обичам да ги водя на кафенца (поне не отначалото). Понеже града, в който живея не е от най-големите, знам места, на които има красиви гледки на града или на един друг град, който е близко и правим нещо като разходка (с колата, понеже пеша няма как да се отиде, далеко е).

shmatarok, не може да се нарече занимаване, но все пак като си харесам момиче искам да си пиша с нея, да си лафим и т.н.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от TEJKASYDBA Виж мнението
    Зависи от момичето като цяло, но по принцип не обичам да ги водя на кафенца (поне не отначалото). Понеже града, в който живея не е от най-големите, знам места, на които има красиви гледки на града или на един друг град, който е близко и правим нещо като разходка (с колата, понеже пеша няма как да се отиде, далеко е).
    Въпросът по-точно беше на какви теми говорите и как подхождаш към тях на първа среща. Иначе разходките сред природата са хубаво и отпускащо нещо, но някак си не ми се струва уместно да заведеш непознато момиче сам-сами на сред гората. Първата среща е по-добре да е в някой парк, събитие или поне някъде сред хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си