.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Question Помощ! Трябва ми съвет

Здравейте! Вече от почти година харесвам едно момче. Преди доста време му казаха за чувствата ми към него.Той отговори, че не съм негов тип, но по-късно започнахме да се поздравяваме и така постепенно той започна да ми обръща повече внимание.Едно момиче го беше питала какво мисли за мен, а той казал, че съм умна, красива и т.н. Почти бях повярвала, че и той ме харесва, но един ден ми казаха, че той е казал, че повече не иска да ме вижда. Аз започнах да го избягвам, но той продължаваше да ме поздравява, когато ме види. Тази учебна година сме в различни смени /учим в едно училище/ и се виждаме веднъж седмично. Той продължава да ме поздравява, гледа ме, усмихва ми се, а миналата седмица ме срещна по улицата и ме заговори. Вече не знам какво да мисля и ви моля да ми дадете съвет какво да правя, защото нямам голям опит. Аз съм 8 клас, а той 10.По характер си приличаме, а също имаме и общи интереси. Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на paradosou
    Почти бях повярвала, че и той ме харесва, но един ден ми казаха, че той е казал, че повече не иска да ме вижда.
    В бъдеще не вярвай на подмятанията на познати. В случая почти сигурно някой, на когото не си (била) симпатична, се е намесил с цел с момчето да прекъснете контакт. Хората понякога са пълни неадекватници...
    По темата: заговори го сега ти. "Здрасти! Нали случайните срещи са излишни, когато се материализираме по едно и също време на едно и също място в училище?" сигурно ще свърши работа. Казваш му каквото ти хрумне и това е, дългото превъртане на сценарии най-често спъва. За да си признаеш вербално симпатията, явно си смела (аз бих го направила без думи, но това е отделна тема), така че се съмнявам да изникнат дилеми. Успех !

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    "Здрасти! Нали случайните срещи са излишни, когато се материализираме по едно и също време на едно и също място в училище?"
    некоя ако ми го каже тва изваждам пушката
    повтарям
    пУшката
    Успех !

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    некоя ако ми го каже тва изваждам пушката
    повтарям
    пУшката
    Успех !
    ти посмей да си извадиш 'пушката' пред 'некоя'
    и ще ти отрежа не само пушката, ами и патрончетата

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ти посмей да си извадиш 'пушката' пред 'некоя'
    и ще ти отрежа не само пушката, ами и патрончетата

От това, което си написала смятам, че имаш шансове и че момчето има интерес.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Целувайте се :*

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ти май само чрез посредници общуваш с него. При тея неща няма "тоя ми каза, че еди кой си ме харесва" "ония му каза, че аз го харесвам".. Отиваш при него и говорите очи в очи.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    "Здрасти! Нали случайните срещи са излишни, когато се материализираме по едно и също време на едно и също място в училище?"
    Ако това ми го каже на мен момиче, ще я гледам както те гледаше твоя човек пред катедралата

Наистина, има причина въпросни отношения да бъдат наричани "лични". Не давай на други да ти дават акъл как да действаш или да се месят там, където не им е работа. Мотай се някое междучасие където той движи, усмихни му се и си поговорете. Момчетата сме лесни - важно е да ни харесваш визуално и да проявиш интерес към това, което вършим.

Супер фен Аватара на paradosou
    Оф, каза човекът, който не отчита съществуването на рамки на врати...
    Запазвам си правото от време на време да говоря глупости, ноо в случая не виждам нищо нередно/неадекватно. Малко хумор, поднесен при заговаряне. Толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си