.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Според мен, след като си претърпяла, лошото отношение от приятелят ти и неговите приятели, си се "научила" да отсяваш хората, за да не те дразнят повече. + И аз бих отсял с две думи онези, които се правят на шматки и ти казват, че понеже са се напушили, те не могат да отидат до магазина. За сега си живей живота и т'ва е.
    Студентка ли си ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

tnx

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Според мен, след като си претърпяла, лошото отношение от приятелят ти и неговите приятели, си се "научила" да отсяваш хората, за да не те дразнят повече. + И аз бих отсял с две думи онези, които се правят на шматки и ти казват, че понеже са се напушили, те не могат да отидат до магазина. За сега си живей живота и т'ва е.
    Студентка ли си ?
    Благодаря за хуманния коментар ! Не съм студентка, само работя. Просто начина по който ме караха само мене да ходя ми се стори странен и тъп при положение, че те бяха 3момчета а аз едно момиче и да ме карат в 23:00ч да ходя сама до магазина, не мисля че е много джентълменско, така да го нарека . :Д
    Пък другото, което е.. този който се води приятел на шефа ми, мисля че ме харесва и иска нещо повече, но се държи като пълен глупак през цялото време, той не ми е важен, важно ми е поради каква причина ''шефа ми'', който ми е приятел от доста време, като сме примерно само 2мата и като въпростният му приятел В. го няма се държи по един начин, малко по човешки, а когато и В. е с нас се държи доста по - тъпанарски с мен... :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си