- Форум
 - По малко от всичко
 - Пълнолетник
 - Шофьорски курсове

Значи първо аз по - кофти кръстовище от това на Руски паметник не съм засичал (щото и предимството е обратно, паветата са гадни, релсите изскачат над паветата). После ако светне червено, докато си в кръстовището, то явно си тръгнала на жълто да влизаш в него, в който и да е случай, просто гледаш да излезеш от него възможно най - бързо (стига да не си на изпит, защото на изпита ако влезаш на жълто, особено ако е с таймер светоара, директно заминаваш). Много правилно правиш, че внимаваш. Внимавай и на изпита, грам не се притеснявай, представяй си, че караш личната си кола и си сама и не гледай скоростния лост, прави лошо впечатление.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Днес минах от там.Инструктора ми вика 'дръж си твойта лента', аз 'ама аз ленти не виждам тук!'
и той 'оставяш разтояние за една кола до теб и тваЙ..'.. иначе да, кофти е.
![]()
А скоростния лост вече не го гледам, само от време на време като забравя на коя предавка съмама много бързо такова, а още в началото като го гледах вървях на зиг-заг по пътя..
Вече почнах да се оглеждам повече и в огледалата, абе като цяло старая се да следя колкото се може повече обстановката на пътя.. Онзи ден се научих да се влача на първа и полусъединител в задръстването.. кеф!Сега трябва да внимавам наистина повече за предимството и да не се панирам на кръгови..
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.