- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кола маска за брада
запозна да ми никне обаче искам по рядко д ая махам или да се махне въобще моля който го ползва този метод да каже малко инфо
абе ти луд ли си!?!?!6та боли брадата 1 седмица..Земи некфа реза4ка се пробваи ако иска6 мойе да е по ефикасно!
осъзнавам ефекта от това,знам и другите начини но както кзах по горе хора които ползва този метод да дадт информацияПървоначално написано от sLaDkytyyy zOrince
kola maska pri kozmetik![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
а в домашни услвия не може лиПървоначално написано от GaBiIi__
moje razbira se no e po trudno i ako ti e za parvi pat po lesno i po dobre 6te e pri nqkoi koito si razbira ot rabotataПървоначално написано от Bebo_1905
![]()
zna4i dokolkoto razbiram lepa lenti4kite kadeto iskam po liceto smisyl kadeto e okosmqwaneto ааа в магазина кво д акажа :Д да не се изложаПървоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
lenti4ki za epilaciq
Амм ти мъжко или женско трябва да си![]()
..Why can't I be innocent..
Господи, Боже мой...
За сефте ми се случва като прочета тема в някой форум да ми иде да се прекръстя...
Нали знаеш, че след 5 години ако изобщо имаш някаква брада, няма да е повече от около 10 - 20 супер редки и меки косъма? И имаш ли идея колко асексуално е мъж, който една свястна брада не може да пусне? Тук подчертавам за разликата между гладко избръснатия мъж и този, който няма нужда от бръснене, за да е гладък...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
човек аз имах много гладко лице,обаче ми хръмна да се обръсна щото си бяхй много здраво кюсе и почна да м илзиа и хем ми е гадно хем от няколко месеца си бръсна главата 0 номер и хич не е красиво 0 номер и някив грозни косми .... така че ако ме разбираш значи ми тряабват лентички , коя марка са най хубави благодаряПървоначално написано от Wrathchild
Лентички няма значение на коя марка ще си вземеш.Важното е да можеш да ги дръпнеш рязко иначе ще се омажеш.Два вида са-едни за лице другите за тяло като първите са по-малки.И все пак ако искаш марки-Дева Вийт Таки Личия...Кутия ленти за лице струва 3-7лв а за тяло 6-10лв но се продават и на бройки.
blагодаря ти много !!! значи ми трябват кола маска за лице благодаря ти още веднъжПървоначално написано от Liar
Мога ли да попитам дали да си направя кола маска на брадата тъй като са ми на рядко косъмчетата и са меки и дълги! И се падат някъде под брадата в смисъл отдолу на брадичката. Момче съм на 14. Моля кажете!
Не си прави кола маска, бръсни се. Как ще си правиш кола маска на брадата??? Един път козметичката ми разказваше как някакъв мъж дошъл за кола маска на брадата. Викам си това пък на кой ще му хрумне да си го причини... Явно тая гениална идея е осенила и други мъжки екземпляри.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5