.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Подарих на брат ми най-готиният и секси подарък за рожденният му ден

От една година се старая да съм добра с хората. Като малка бях много гадна и се подигравах на много хорa включително и на брат ми. Като малка бях го замярала с камъни и други подобни. Той беше джентълмен и не ми отвръщаше. Сега се промених и реших да правя само добрини. С една година съм по-голяма от него. Прeди ден беше рожденният му ден. Аз много исках да го зарадвам. На рожденният му ден нямаше други хора освен мен и родителите ни, но те бяха на работа през ноща. Стана ми тъпо за него. Ставаше на осемнадесет а рожденният му ден беше много обикновен. Исках да го зарадвам. Отидох до банята да си взема душ а той играеше на компютъра. След това се направих, че съм паднала в банята и съм си счупила крака и, че няма как да се движа. Изкрещях всякъш ме болеше силно и легнах на плочките в банята. Той се уплаши и ме пита какво е станало. Аз го излъгах че съм си счупила крака. След това го извиках да ми помогне с къпането и пренасянето на легло. Той влези и ми обля съпуна набързо от мен. Пипаше ми тялото. Личеше си, че се е възбудил. След това ме хвана с две ръце и ме занеси на леглото и ме попи с кърпа, аз тогава станах и му свалих анцунга. Той се зарадва, че съм здрава. Казах му, че искам да му подаря секс и съм инсценирала падането в банята. Той се засрами и беше на път да се откажи, но ерекцията му го подтикна да загърби морала. Съблече се и се почна. Това му бе първият път. Подаръка му хареса много. Въпросите ми е към момчетата и момичетата. Оригинален ли е подаръка ми? Секса с брат ми компенсира ли подигравките ми с него ?
    Последно редактирано от tigrica_ta : 10-27-2014 на 18:19

хаха... готин бзк..това ме разсмя

ма ти тъпа ли си ма

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Цитирай Първоначално написано от chocolate.donut Виж мнението
    ма ти тъпа ли си ма
    това много ми хареса! ясно, кратко и точно! ^_^

а за аторката, след като си се държала зле с всички като малка е трябвало сега да се реваншираш на всички и да организираш цяла домашна оргия... аман от тролове -_-

Мега фен Аватара на RapExotic
    Кога е рождения ден на баща ти?

Супер фен Аватара на NissaN
    Компенсира...

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Кога е рождения ден на баща ти?
    25-ти март

Цитирай Първоначално написано от tigrica_ta Виж мнението
    25-ти март
    Едва ли ще дочакаш, за Коледа го изненадай.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Поздравления

Аз имам рожден ден днес, но не съм ти роднина - жалко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си