- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра ми ме тормози!
Ти пък какво си правила да пътуваш с маршрутка, че и от Юг ?
:Д
и на ричи определението за сестрата ме разсмя
иначе според мен и момичето и момчето са деца, които все още не са наясно с азът си и им е трудно да се грижат за самите себе си, пък камо ли за някой друг
но това би могло да бъде една хубава ситуация, в която да израснат като качествени хора
не знам дали родителите им са безотговорни, задето са оставили сами децата си, при положение, че и двете са незрели или просто се опитват да направят добро за тях
оправете си отношенията, помагайте си и така, трудностите не са непреодолими
Ама то от моя проблем , направихте ваш о.О
П.С. Хотелът е Borovets Hills
Собственици са на хотелът , а на Семиремида (Апартаментите за купуване) е Иван Китин![]()
Лелееее, после аз съм се мислела за важна о.О
Да речем, че обичам туризма, горите и планините и наблюдавах как унищожават околността със строежите на хотели в които определен човек наливаше пари случайно или не. А в тази област, освен Ястребец и финланските нямаше нищо друго и беше голяма красота. Ама това беше когато автора е бил още в бебешкото креватче.
Гледал съм го вика (: Радвам се, че си се оправил със сестра ти. Успех в бъдеще (:
Последно редактирано от draid : 11-03-2014 на 17:44
Opa, shtom ste redi nqma problem, ama sledvashtiq si post nqma da go triq zashtoto go haresvam . Dobre zamislen e
; ))))))
Последно редактирано от muhatacece : 11-04-2014 на 21:52
Boje ne moga da povqrvam kvi sa tiq mneniq, che trqbva da se suobrazqve, za tva, che jiveel s neq, mnogo ste tupi. TOVA E SESTRA MU, choveka s koyto trqbva da spodelq vsichkite si prejivqvaniq i problemi, kakto i da poluchava moralna podkrepa. Tva za sexa v negovo prisustvie e nebivalica, ebasi piqndeto. Kaji i 2 prikazki !