.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен Аватара на 102
    а тя е ?
    да сме заблудени като теб ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    а тя е ?
    да сме заблудени като теб ?
    Дай ми пример, бе, многознайко. Ще ми дадеш, знам. На ИЗКЛЮЧЕНИЯ. Ама айде да питаш най-известната треньорка по класически балет в Пловдив, неслучайно й се носи славата на егати кучката. Или майката на Цвети Пиронкова, която е плувкиня и от години вече преподава (след като приключи спортната си кариера). Или Нешка Робева, м?
    Майкъл Фелпс тренира от 7 годишен, на 10 е национален рекордьор, на 15 чупи световен рекорд. А пробвай да започнеш да тренираш на 15, на пръста няма да стъпиш на момче, дето има 8 години спорт зад гърба си. Йордан Йовчев тренира от 7-годишен. Роджър Федерер тренира от 6-годишен. Ингемар Стенмарк - от 5. За Албена Денкова не намирам точна възраст, само ориентировъчно - "Албена започва кариерата си като гимнастичка, но по късно, на 8 годишна възраст, преминава към пързалянето на лед.", което е достатъчно показателно.

За какво ти се връзвам и аз на глупостите...
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-03-2014 на 23:43

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дай ми пример, бе, многознайко. Ще ми дадеш, знам. На ИЗКЛЮЧЕНИЯ. Ама айде да питаш най-известната треньорка по класически балет в Пловдив, неслучайно й се носи славата на егати кучката. Или майката на Цвети Пиронкова, която е плувкиня и от години вече преподава (след като приключи спортната си кариера). Или Нешка Робева, м?
    Майкъл Фелпс тренира от 7 годишен, на 10 е национален рекордьор, на 15 чупи световен рекорд. А пробвай да започнеш да тренираш на 15, на пръста няма да стъпиш на момче, дето има 8 години спорт зад гърба си. Йордан Йовчев тренира от 7-годишен. Роджър Федерер тренира от 6-годишен. Ингемар Стенмарк - от 5. За Албена Денкова не намирам точна възраст, само ориентировъчно - "Албена започва кариерата си като гимнастичка, но по късно, на 8 годишна възраст, преминава към пързалянето на лед.", което е достатъчно показателно.

За какво ти се връзвам и аз на глупостите...
    НЕ ГО ЧЕТИ
    ма кво ми са обясняваш
    жалка си
    що да ти давам примери, достатъчни са тези, които ти даваш, но за жалост действат срещу теб
    не само, че ми даваш очевидни примери (мислиш, че само ти ги знаеш тези неща ли ? смех. /ма ти си си така във всичко, както забелязвам/ ами и тези примери са смешни като всеки твой пост пропит с комплексарщина
    защо ? защото, ето ти пример за лично мнение, без изтъкването на някви знания, които не го подкрепят.. според мен художествената гимнастика и балета са антихуманни спортове /да, не се хващай за антихуманни, имам предвид започването от 3-4 годишна възраст/ които провалят детството. Сиреч /знам, че я обичаш тази дума, се пак присъства в речника на бб/ дечицата нямат никакъв избор
    ако теб това те впечатлява.. доста тъжно. и да, воля, ала-бала.. лайно с черешка.. нямат право на избор.
    ще спомена нещо и за тенис примерите ти
    според мен пиронкова няма талант.. тя ще е от онези, които запълват местата на турнирите /какво говоря, тя е/
    пак според мен едно момиче с талант започнало "десет години след нея" може да е по-добро, но да е жива и здрава
    относно другото "ни" "злато".. просто момче, непрочело една книга през живота си, заговори български с американски акцент за няколко месеца.. мен това ме отвращава.. неприятно ми е.. не харесвам такива хора. не отричам, че има талант, но този талант беше изкаран от сегашният му треньор, за мен тва момче е глупак. и пак смятам, че и по-късно да беше тръгнал този талант си го има и щеше да излезе, ако разбира се беше този треньор.
    ше спомена нещо и за толкова прословутите тренировки
    забелязвам, че даваш примери със спортове в които се нуждаеш от по-специални помещения и да имаш треньор..
    а бразилчетата, които ритат без обувки, по пясък и чакъл, с кофи за боклук за врати, как па са толко добри без треньори и истински игрища..?
    бахти ИЗКЛЮЧЕНИЕТО.. милиони изключения
    защото да, бразилците ровят по кофите (тука очаквам няква информация за дилма русев от пик/уебкафе) и нямат пари да пращат децата си по тренировки
    относно обобщаването, че ако тръгна на 15 няма да съм по-добър от човек с 8 годишен опит нема смисъл да коментирам, ама айде да видим....
    нивото на футбола ни показва категорично, че хора тренирали и 10 години по зелени килими, с треньори, които са от поколението на истинските ни играчи нищо не могат да направят
    извод: зависи си от опита през тези 10 години
    дала си примери с много удобни спортове за които си права, но това е всеизвестно..
    защо предпочиташ да изказваш очевидното пред истинското си мнение..?
    като погледнеш към монитор ли те връхлитат комплексите, защото не вярвам ирл да си такава.
    доскуча ми. НЕ ГО ЧЕТИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си