.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Цигари

Red face Цигари

На 15 съм пуша от 1 година и искам да знам ако прадължавам това ще пречи ли на разтежа ми...ниска съм и се чудех дали по някакъв начин преча на разтежа си. И ако може някой да каже за колка време тялото ми ще се изчисти напълно от цигарите...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не пречи на растежа, не е нужно да спираш цигарите.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Пречи на растежа като запушва кръвоносни съдове и по-малко хранителни вещества, кислород и азот стигат до мускула, оттам и забавен растеж. За повече инфо можеш да прочетеш тук, статията е читава: http://www.bodybuilding.com/fun/topicoftheweek99.htm
    Ако искаш да ги откажеш, не го прави постепенно, а изведнъж. Имай предвид, че на тази възраст хората са най-уязвими откъм пристрастяване към различни субстанции, в случая никотин. Ако можеш сега да ги откажеш, ще си спестиш много нерви после. Първите 8 дни са най-сложни и за да ти е по-лесно иди някъде, където няма да имаш достъп до цигари дори и да искаш. А мине ли месец без да пушиш, смятай, че си ги отказала. Веднъж ако ги откажеш, не трябва да се изкушаваш да започваш пак, защото още след първите дръпки ще наситиш никотиновите рецептори и дотук със спирането.
    Последно редактирано от AngelBelchev : 11-04-2014 на 07:25

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Пречи на растежа като запушва кръвоносни съдове и по-малко хранителни вещества, кислород и азот стигат до мускула, оттам и забавен растеж. За повече инфо можеш да прочетеш тук, статията е читава: http://www.bodybuilding.com/fun/topicoftheweek99.htm
    Ако искаш да ги откажеш, не го прави постепенно, а изведнъж. Имай предвид, че на тази възраст хората са най-уязвими откъм пристрастяване към различни субстанции, в случая никотин. Ако можеш сега да ги откажеш, ще си спестиш много нерви после. Първите 8 дни са най-сложни и за да ти е по-лесно иди някъде, където няма да имаш достъп до цигари дори и да искаш. А мине ли месец без да пушиш, смятай, че си ги отказала. Веднъж ако ги откажеш, не трябва да се изкушаваш да започваш пак, защото още след първите дръпки ще наситиш никотиновите рецептори и дотук със спирането.
    За съжаление няма къде да отида ...трябва да се ходи на училище и всички който познавам
    пушат..и все пак мерси отговърът ти ще ми е доста полезен

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Това, че всички останали пушат не означава, че и ти трябва да го правиш. Не започвай, наистина, защото е огромна загуба на пари и тровене на здравето.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това, че всички останали пушат не означава, че и ти трябва да го правиш. Не започвай, наистина, защото е огромна загуба на пари и тровене на здравето.
    Да! А и цигарите няма да те направят нито по-красива, нито по-готина. Майка ми пуши от около 35 години и да не ти казвам каква сива кожа има. Доста е грозно, защото майка ми не е престаряла, ама от 100 км ѝ личи, че пуши.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NissaN
    И при мен всички пушат,но аз пуших 4-5 месеца и ги отказах.Сега от близо година не съм пушил,въпреки,че всички около мен пушат.

На 17 съм, пуша от 10 годишен, по сериозно от 12 (половин или цяла кутия на ден)
    Висок съм 1,80, но съм доста комплексиран на тази тема тъй като баща ми е 1.90. Най-добре ги спри! Ако можех щях, но нямам воля, сила, желание за тази крака. Ако бях на твоя стаж веднага бих изхвърлил кутията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си