.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ВИНС

Hybrid View

Виж, разбирам, че ти сигурно учиш финанси, но не е нужно поради тази причина да боготвориш тази специалност като най-добрата, още повече, ако си правиш изводите по някакви статистики. Един от добрите доценти по икономика ни обясни, че реалността е далеч по-различа от всяка една статистика, колкото и професионално да е сформирана тя.

Та при положение, че мой роднина работи в този сектор и имам преки наблюдения за завършващите финанси в един от големите градове в България, не можеш да ме убедиш с никакви измислени теории, слухове и др. хипотези за ситуациите тук.

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Виж, разбирам, че ти сигурно учиш финанси, но не е нужно поради тази причина да боготвориш тази специалност като най-добрата, още повече, ако си правиш изводите по някакви статистики. Един от добрите доценти по икономика ни обясни, че реалността е далеч по-различа от всяка една статистика, колкото и професионално да е сформирана тя.

Та при положение, че мой роднина работи в този сектор и имам преки наблюдения за завършващите финанси в един от големите градове в България, не можеш да ме убедиш с никакви измислени теории, слухове и др. хипотези за ситуациите тук.
    Не, не уча финанси, аз съм не съм студент. Но да, уча икономика, защото съм в такъв прифл в училище. И сега учим финансовите дисциплини по-усилено, затова ти казвам. Още повече че съм решен да следвам точно финанси...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си