- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво харесвате в едно Момче? Въпрос към момичетата.
Понеже всички знаем твоите интелектуални способности, не ми се вярва да си падаш по няк'ви кретени с двуцифрен коефициент на интелигентност. Много ясно, че ще си харесваш хора с приблизително равен или по-висок от твоя такъв.
За нея важи същото.
Не че няма и изключения де. :Д
Да не говорим, че вкусът на даден човек е изключително комплексно 'качество'(?).
има изключения и не са малко
и не ми харесва да ме хвалиш така ;/
галаксито е наплашила всички, или ги изнудва с компромати, май е второто
1.да е умен
2.да е забавен, но когато се налага сериозен
3.да е срамежлив
4.да не е дебел, защото това означава, че е мързелив и яде мн нездравословни храни
5.да не пуши
6.да ми помага, когато имам нужда от него
7.да ме търпи![]()
8.да е търпелив и предпазлив
9.да не спира да ми се усмихва закачливо дори и след 10-20 години
10.да ме обича много и ИСТИНСКИ
ами всъщност да...досега не съм срещала момче,което да е дебело по друга причина...макар, че ако има болест, заради която е болен...тогава разбирам, но иначе според мен едно момче трябва да се потдържа както интелектуално така и на външен вид(това не означава, че искам Bodybuilder)
Ти да не ги питаш всеки път "Ти някаква болест ли имаш или просто си си дебел"?
И к'во, ако си паснете, но е извън твоите норми за килограми, няма да го приемеш?
ще бъде доста сложно да си паснем при положение, че не се грижи за себе си и е мързелив....Но ако мн се влюбя в някое момче и килограмите му са ми единствения проблем мн ясно, че няма да го зарежа, но ако това се случи определено ще свали излишните килограми... да не би гаджето ти да е дебело, че толкова те притеснява и постоянно ми задаваш въпроси относно това, което казах ?![]()
Определено ще свали излишните килограми вика.Добре, че поне ти си вярваш...
Гаджето ми е спортна натура иначе. Разпитвам те толкова, за да осъзнаеш колко малоумно звучи, но щом си рекла...
Ахахахаххахахаххахахахха. Аз да не излизам с него, само защото не е дебел? С него съм, защото си пасваме, харесваме се и т.н.т. Да не говорим, че две мои бивши гаджета не са от най-слабите хора, които си виждала и с един от тях бяхме заедно около 7 месеца.
Добре, но това, че ти си така, не означава, че и аз съм по този начин...имала съм мн пълни приятели, но просто не ме привличат, а и всичките бяха мн мързеливи..не харесвам такъв тип момчета... пък да не говорим, че тако се привържа към някой пълен НАИСТИНА ще започна да го карам да се храни здравословно и да тренира....случвало ми се е с един приятел, на когото мн държах и все още държа...и той отслабна с доста и сега е мн по-весел и позитивен,а и се харесва повече от момичетата... Просто не ми допадат дебели момчета...като ти харесват нека си ходят при теб...