.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Unhappy В чата не ме е срам, а на живо...

Здравейте. Имам един проблем. Имам гадже от един месец. Той е от друг град (където учи брат ми) и сме се виждали 3-4 пъти. Проблемът е там, че във фейсбук съм отпусната (в смисъл такъв, че не ме е срам, пиша му съвсем спокойно), а като се видим на живо и ме хваща адския срам. Донякъде си го обяснявам с това, че съм водолей (водолеите момичета в повечето случаи са срамежливи), но пък това не е оправдания и ле е страх, че ще се отегчи от мен...:Х Някой, ако знае как мога да преодолея срама, да ми каже, ще съм му много благодарна.

Само не си го обяснявай с това..моля те..

Оправдания.

пак ли тези зодии...то по тази логика всички водолеи трябва да са с един и същ характер... С времето ще се отпуснеш... Просто гледай да си себе си ... след като в чата си себе си и той те е харесал, значи харесва истинската ти същност... недей да се притесняваш, няма да те зарежа, заради някоя малка издънка...така че давай смело

Мега фен Аватара на RapExotic
    Страдаш от раздвоение на личността.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Страдаш от раздвоение на личността.
    "Утепа коча с кюрека" !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Надявах се вече да не се говори за зодии в този форум.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Ще се опитам да не бъда саркастичен,макар и много да ми се иска (понеже дефакто ти нямаш никъв проблем ^^ )
    Когато някои държи на теб,ще те приеме такъв какъвто си..като ти се говори говори,като не ти се говори недей....това са нормални неща..не всеки е ''поет'' като е с друг ... просто бъди себе си и толкова...ако той те харесва и държи на теб това няма да е проблем за него и с времето ще си свикнете...пък и незабравяй,че най хубавите неща като харесваш някои стават без много приказки
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Според мен проблема също е в зодията. Зарежи срещите и си чати само. Може би следващия живот ще си лъв или стрелец. Късмет за тогава.

Не си го обяснявай със зодиите Просто когато не виждаш човека е много по-лесно да говориш, а когато сте очи в очи си гълташ граматиката. Нормалено е, успокой се.

Супер фен Аватара на Юлиян
    我也很害羞 ,但酒精也有助于在大多数情况下

Супер фен Аватара на skate
    smeni si zodiqta

Мега фен Аватара на 102
    какъв ти е асцендента

Това ми звучи като " Не ме е срам да му пращам секс гифчета и еротични снимки, но като ми бръкне в гащиту са дърпам"
    Или е възможно да имаш гореспоменатия проблем и да не си на 12?!

Цитирай Първоначално написано от sokol02 Виж мнението
    Това ми звучи като " Не ме е срам да му пращам секс гифчета и еротични снимки, но като ми бръкне в гащиту са дърпам"
    Или е възможно да имаш гореспоменатия проблем и да не си на 12?!
    Не съм на 12.

Повече от фен
    Я ми кажи какъв съм според зодията ми - скорпион.

fearless91
    Guest
    Проблема ти е че просто не познаваш това момче и не си свикнала с него. Случвало ми е да комуникирам с момиче, редовно около 2 месеца и когато се видяхме за първи път се чувствах сякаш сме се запознали предния ден, въпреки, че вече имахме теми за разговор и знаех горе-долу какво представлява като характер усещах притеснение.
    Когато започнете да се виждате по-често ще ти мине

Момиче, кой знае какви ги върши това момче като ти е толкова далече..Не го взимай на сериозно..

Супер фен Аватара на Jaune
    Проблемът ти/ви е, че основната ви комуникация е онлайн, ти свикваш с тази комуникация, в която, категорично, е по-лесно да се отпуснеш (НО не бъркай "отпускам се" със "аз съм себе си", защото онлайн нещата винаги се изопачават) и ти става леко трудно да си адекватна в реална ситуация. Ако връзката ви се развиваше на живо през по-голямата част от времето, нямаше да го имаш този проблем, защото щеше да свикнеш със себе си в такава среда, независимо дали (според собствената ти преценка) си по-затворена, по-мълчалива, по-срамежлива, етц. Нямаше да има значение, защото нямаше да имаш такава база за сравнение. ФБ щеше да бъде просто гарнитура към връзката и нямаше да му отдаваш такава тежест.

Мега фен Аватара на teenems
    Такива хора като тебе винаги са ми били много странни.Аз даже на живо съм мнооого по-отпусната и мога да говоря за абсолютно всичко, а когато водя чат контакт се чувствам доста гадно...като в клетка.Никой не харесва отворените хора, но само в уеб пространството.Всички предпочитат усмихнатите и разговорливи хора на живо (или поне аз де).Не мисля, че трябва да има причина, поради която да се срамуваш.Отпусни се и си прекарвай добре.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си