Турчин, какъвто иска да е христянин, мюсюлманин, няма значение. Ако поне малко уважаваш себе си го зарежи. Там дори българите дето са едно ~30% от населението на цялата област, 40% от тях са мюсюлмани. Направи си сметката колко е голям шанса да е христянин, българин! Сръбкините не си правят труда дори да ги погледнат. Не са като нашите "красавици" да се продават на всякаква черна измет, което е реалноста в нашата замираща и изчезваща държава. Студент съм и гледам колко много мюсюлмани, турци имам колеги. Не ми се мисли какво ще стане когато завършат. Имам чуството, че всичко е забравено или просто хората са много изпростели в днешно време. Ако се окаже мюсюлманин не предаваш само себе си, предаваш мен и всички останали, които все още мислят доброто на България. И все пак да допълня, че горните коментари са пълна глупост. Как може да казвате, че няма значение..? Не е опрял ножа на гърлото за това сте такива разглезени и не ви пука за действителността. А за коментарите след мен, които със сигурност ще оборват моя коментар мога да кажа само, че са мишкари, и че за тях е най-добре да емигрират!
П.П
Толкова ли не останаха българи и българки та се заглеждате по всякакви цветни индивиди? Представям си когато найстина не останат много, тогава с вашето мислене не 2050 ами 2020 година ще се затрием. Лека нощ България, дано осъмнем.
Последно редактирано от llllllllllllllllllll : 11-22-2014 на 19:12