.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Ти си същия като мен... колкото по-скоро го приемеш, толкова по-добре.
    Не е като теб защото той може да си промени мисленето ,а ти като гледам какво правиш ще си продължаваш да си мислиш ,че външноста е всичко .
    п.т. Според мен още не си намерил момичето за което да си привлекателен ,пък може просто негативизма ти да ги одблъсква и това да е проблема . Виж опитай да поговориш с останалите ти приятели по този въпрос и им искай истинското мнение . Може и да пробваш съвета на RapExotic

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Не е като теб защото той може да си промени мисленето ,а ти като гледам какво правиш ще си продължаваш да си мислиш ,че външноста е всичко .
    п.т. Според мен още не си намерил момичето за което да си привлекателен ,пък може просто негативизма ти да ги одблъсква и това да е проблема . Виж опитай да поговориш с останалите ти приятели по този въпрос и им искай истинското мнение . Може и да пробваш съвета на RapExotic
    Работата е следната. Аз не мога да обичам момичето ако не е красиво... разбираш ли? Аз съм говорил с случайни момичета и изобщо не изпитвам притеснение и нещо такова и изобщо не мога да изпитам някакво привличане или любов. Обаче ако момичето е красиво и ме харесва тогава аз изпитвам чувство което ми е много трудно да опиша... сякаш усещам душата си това е най близкото обяснение което мога да намеря. Обаче къде съм тръгнал да търся такова момиче с моя външен вид? Да, абсолютно всички ми казват че външния вид не е от значение но от личния ми опит аз се убедих точно в обратното. Виждаш ли момичето на снимката ми... това е първото момиче което съм сънувал през живота си и най-красивото момиче което съм виждал. Виждал съм много снимки в нета на какви ли не момичета но не мога да сравня никоя с нея. В съня ми тя изглеждаше някак си много по красива от колкото я виждаш на снимката и в съня изпитвах всякакви позитивни чувства... този сън ме мотивира все повече да гледам външния вид така че това не мога да го променя. Аз никога няма да се променя, никога няма да си променя мнението че външния вид е без значение защото каквото и да ми кажат другите аз винаги имам в предвид личния ми опит и всичките ми провали. Но хубавата част е че вече приех това. Месеци наред се мъчих и самосъжалявах че нямам приятелка и в един момент аз се погледнах в огледалото и си казах кой ще хареса такъв идиот? Наричан съм всякакъв..наричан съм дори и със думи които ги няма в речника ти. Аз съм решил да се отдам на самотата и виртуалният ми свят защото аз наистина изпитвам удоволствие да съм там. И най важното, красивите момичета са само за тези които ги заслужават а аз не заслужавам. Имал съм отвратителен живот и съм правил отвратителни неща но това вече няма значение аз не мога да върна времето да променя живота си. Аз просто се примирих и се затворих в себе си. Сега ми е кеф да се наливам с алкохол докато си играя в виртуалния ми свят. Ако имах достатъчно пари бих купил толкова алкохол че от химията да ми се изтрие паметта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си