.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 976

Hybrid View

Хора, помагайте, имам много суха коса, боядисвам се и съвсем се изтощава. Различни шампоани съм използвала, но не ми е ок. Искам да попитам някой дали е използвам на Desert Essence за боядисана коса, за да знам дали си заслужа да го пробвам?

Цитирай Първоначално написано от minavla Виж мнението
    Хора, помагайте, имам много суха коса, боядисвам се и съвсем се изтощава. Различни шампоани съм използвала, но не ми е ок. Искам да попитам някой дали е използвам на Desert Essence за боядисана коса, за да знам дали си заслужа да го пробвам?
    Не съм чувала този шампоан и не мога да кажа нищо за него, но те съветвам да си набавиш професионална козметика за боядисана коса. Така ще я подхранваш, а и няма да ти пада цвета. Ако имаш цъфтежи, отиди на фризьор. Иначе за подхранване мога да ти препоръчам све минутния реконструктор на Афоджи. Много помага, от едно ползване вече имаше разлика. Аз принципно съм с доста суха коса, въпреки че не се боядисвам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ох, благодаря ти, сухите коси трябва да се подкрепяме Да, и аз съм си решила да дам малко повече пари за козметика за коса, но поне да е качествена. Попитах конректно за този шампоан, защото ми казаха, че марката е добра... ще проверя все пак за този реконструктор

Ох, благодаря ти, сухите коси трябва да се подкрепяме Да, и аз съм си решила да дам малко повече пари за козметика за коса, но поне да е качествена. Попитах конректно за този шампоан, защото ми казаха, че марката е добра... ще проверя все пак за този реконструктор
    Маските с масла не са лоши, но маслата не са за боядисана коса! Купи си продукти, които са за боядисана коса, за да съхраниш цвета си.

Иначе моята коса си е суха, каквото и да ѝ правя или да не ѝ правя. Смисъл, имах период от около 5-6 месеца, най-вече лятото, в който не я изправях, не ползвах дори сешоар, не я третирах по никакъв начин и правех маски, грижех се много. И пак изглежда суха и не стои добре. Освен това ми е чуплива, ако не я оформя поне малко стои доста зле.

В последно време правя доста маски, ползвам Макадамия, реконструктора на Афоджи, митичното олио, но я изправям с преса. Така изглежда доста по-добре, а и от реконструктора се повлия много. Но пак казвам, че аз не се боядисвам и затова ползвам спокойно масла. Иначе реконструкторът става и за боядисани коси.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз използвам продуктите на Desert Essence и съм много доволна, качествени са и мисля, че няма да съжаляваш. Специално шампоани имат различни, моят е подхранващ с чаено дърво и ми е чудесно с него.
    Nothing Last Forever

Майка ми ползва шампоани само на Desert Essence, като видя, че и свършва много бързо ми подари и на мен, но не за боядисана коса, а за коса склонна към омазняване, много е добър, сега чакам да ми купи пак, че ми е на свършване!

Цитирай Първоначално написано от Tancuvam Виж мнението
    Майка ми ползва шампоани само на Desert Essence, като видя, че и свършва много бързо ми подари и на мен, но не за боядисана коса, а за коса склонна към омазняване, много е добър, сега чакам да ми купи пак, че ми е на свършване!
    Супер, мисля да го взема този за боядисана коса, пък ще видим на моята как ще подейства, бил с изцяло органични съставки, така че се надявам да ми съживи косата

Супер, мисля да го взема този за боядисана коса, пък ще видим на моята как ще подейства, бил с изцяло органични съставки, така че се надявам да ми съживи косата
    За първи път си боядисах косата преди Коледа и новият цвят ми допада, но много бързо се измива. Какви са тези шампоани за боядисана коса.

Цитирай Първоначално написано от Momiceto90 Виж мнението
    За първи път си боядисах косата преди Коледа и новият цвят ми допада, но много бързо се измива. Какви са тези шампоани за боядисана коса.
    Шампоаните са на desert essence, много съм доволна от този за боядисана коса, изобщо не изтощава, даже ми се струва, че ми задържа боята за по-дълго време. Няма да сгрешиш, ако си го вземеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си