.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от bad_girlll Виж мнението
    Здравей! Не знам на колко години е брат ти, но според мен той е достатъчно голям да мисли за секс. А и ти не си много малка да се къпеш с него. Достатъчно голямо момиче си да се къпеш с някой друг. На 18 год. си , да се къпеш с брат си ми се струва малко перверзно.
    Той е на деветнадесет години.
    Голяма съм, но така, като се къпем заедно не го чакам да излезе от банята за да се къпя след това. Той ми изтърква гърба и аз изтърквам неговият гръб. Иначе ми е трудно, ако не е той да си изтъркам гърба.

Цитирай Първоначално написано от girl1000 Виж мнението
    Той е на деветнадесет години.
    Голяма съм, но така, като се къпем заедно не го чакам да излезе от банята за да се къпя след това. Той ми изтърква гърба и аз изтърквам неговият гръб. Иначе ми е трудно, ако не е той да си изтъркам гърба.
    хахаха, по-тъпо нещо от това обяснение не бях чувала в скоро време. Щом е на 19 не го съди хормоните му бушуват, а брат или не все пак е мъж. Ако имаш малко повече мозък в главата ще си " търкаш гърба" сама. Ако ли не ще последва интересен резултат рано или късно. Да не стане така,че другата тема , която ще обсъждаш тук да е със заглавие: " Брат ми ме оправи в банята"

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от bad_girlll Виж мнението
    хахаха, по-тъпо нещо от това обяснение не бях чувала в скоро време. Щом е на 19 не го съди хормоните му бушуват, а брат или не все пак е мъж. Ако имаш малко повече мозък в главата ще си " търкаш гърба" сама. Ако ли не ще последва интересен резултат рано или късно. Да не стане така,че другата тема , която ще обсъждаш тук да е със заглавие: " Брат ми ме оправи в банята"
    сериозно ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си