.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA Виж мнението
    Ай тогава да те питам така тогава ма колко пъти си се насирала ?
    Еми два пати ми се е случвало да се насера

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Еми два пати ми се е случвало да се насера
    И все пак си го призна

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    И все пак си го призна
    Ама гледаи си работата ма на всяка можи да се случи

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ама гледаи си работата ма на всяка можи да се случи
    Момиче как може да се излагаш така , леле просто нямам думи . По прост човек от тебе не съм виждала . :X

Ей комплексарки! Смейте се на Рабалка колкото щете, ама това е едно от малкото момичета във форума, която може да върти свирки та да ти изскочат очите. Със сигурност може да надебе всяка една от вас, пикли. Освен това има ханш и цици, които след време ще дадат добър плод, докато вашите гърчави телца ще се скапят, когато дойде време да раждате.

Цитирай Първоначално написано от howland Виж мнението
    Ей комплексарки! Смейте се на Рабалка колкото щете, ама това е едно от малкото момичета във форума, която може да върти свирки та да ти изскочат очите. Със сигурност може да надебе всяка една от вас, пикли. Освен това има ханш и цици, които след време ще дадат добър плод, докато вашите гърчави телца ще се скапят, когато дойде време да раждате.
    те по-добре такива като нея не раждат, че за това сме на такова деридже. Аман от неграмотни хлапетии, дето не знаят пикае ли им се сере ли им се или им е топло

не може името да си напише правилно, своирки тръгнала да върти. После как да съм против физическото насилие - 200 тояги на голо за всяка извъртяна свирка преди 18 години

Цитирай Първоначално написано от de-X-ter Виж мнението
    те по-добре такива като нея не раждат, че за това сме на такова деридже. Аман от неграмотни хлапетии, дето не знаят пикае ли им се сере ли им се или им е топло

не може името да си напише правилно, своирки тръгнала да върти. После как да съм против физическото насилие - 200 тояги на голо за всяка извъртяна свирка преди 18 години
    Я се скрии

Цитирай Първоначално написано от MerryJ Виж мнението
    Момиче как може да се излагаш така , леле просто нямам думи . По прост човек от тебе не съм виждала . :X
    Е кво можех да направя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си