.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ!

Помощ!

Здравейте за първи път пиша във форума. Искам да разкажа за едно момиче. Запознахме се преди 1-2 месеца от скоро почнах да я харесвам доста. Като излизахме вчера си говорехме, смеехме и правихме разни циркове и тъпотии, през цялото време я гушках, и тя не се дърпаше. По-късно останахме на саме, но не се усмелих да я целуна до като си чакаше рейса. И за първи път ме остави да я изпратя. Не знам какво да правя как да и кажа че изпитвам чувства към нея от страх да не би тя да не изпитва, и да ме отреже. Не знам какво да правя, защото не разбирам много. Аз търся по-сериозна връзка не само забавление. Много ще съм благодарен, ако някой ми помогне. Пс: във фейс спира да пише като темата се изчерпа и никога не пише първа.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Целуни я следващия път, без да я питаш.
    Очаквай всякакви реакции, но поне ще знаеш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Dzasta Виж мнението
    : във фейс спира да пише като темата се изчерпа и никога не пише първа.
    Както всяко момиче, РЯДКО се случва да пишат първи, почти никога. Момче съм, но доста често seen-вам на crush-чето като ми стане скучна или просто няма какво да и кажа, ддз

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Целуни я следващия път, без да я питаш.
    Очаквай всякакви реакции, но поне ще знаеш.
    ^ Действай, някоя вечер пред тях или след като сте си прекарали добре, гушкали сте се и т.н. изчакай момента погледня в очите, скъси дистанцията снижи тембъра на гласа (ако говорите нещо ест) усмихни се и я целуни.
    Ако имам грешка в тактиката, моля да ме поправите.
    Edit: Или просто я награби селската

Благодаря за съветите, но ми е чудно дали ме харесва, дали това са сигнали.

И аз не обичам да пиша първа, явно това е нормално за момичетата. Според мен определено те харесва, бъди малко по-смел в решенията си и й покажи, че и ти я харесваш.

Много благодаря.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Следващия път направо я целуни без да я питаш

Харесва те явно, целуни я, изпращай я до тях, купи ѝ цвете. Не я питай "искаш ли да станем гаджета".
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си