.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Дай ми пример за такива рок банди.
    Примерно Кикимора, Аналгин, Ахат, БТР и Сигнал (както казаха), Клеймор.

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Поздрав за всички чалгари и чалгарки http://www.youtube.com/watch?v=qKtBv__fcuU
    О, тва в Макса. Как не съм разбрала, ве?! Баси, сега съжалявам горчиво.

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Добро попадение.

Едит: Оспамих си ласта с чалги от тая тема, дейба.

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ще разбереш, ще разбереш...

Между другото, бастун отрепан, не е хубаво да говориш така за хора, които не познаваш!
    И коя е калпазанката? Щом е казала да се самозапаля, значи и аз мога да й отговоря, нали?

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Не ми е ясно защи решихте ,че рока е замиращ стил .Засрамете се човека просто попита за заведение ,а вие веднага почнахте с смотаната чалга . И нека да ви е гадно https://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU
    Точно това, което казвах. БЪЛГАРИ СМЕ, ДРУГАРИ! ИМАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО НАЦИОНАЛНО САМООСЪЗАНИЕ!
    ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАТА!
    https://www.youtube.com/watch?v=pGemc-f4VOk

Цитирай Първоначално написано от ginny Виж мнението
    Хайде, паспорта и- в САЩ!
    Като Калашник! https://www.youtube.com/watch?v=pGemc-f4VOk

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Tи май друга песен не знаеш
    https://www.youtube.com/watch?v=I_tBdNy75HM

Мега фен Аватара на an7raks
    Чалгата е българска музика, колкото аз съм марсианец...
    И коя е калпазанката? Щом е казала да се самозапаля, значи и аз мога да й отговоря, нали?
    Не, можеш просто да си драснеш клечката без да отговаряш...

Чалгата може да е всякаква, НО:
    1. Аз не пускам НИКОГА мазна чалга, а само прилична, без разврат.
    2. Българска музика е, за разлика от чуждопоклонниците, слушащи Металики и тем подобни.
    3. Чалгата на агерися не учи, за разлика от почти всички останали.
    Да не говорим, че чалгата е най-слуишаната музика в България. Кажете, здравей на този факт! https://www.youtube.com/watch?v=VITyjxvNphs

Чалгата е българска музика, колкото аз съм марсианец...

Не, можеш просто да си драснеш клечката без да отговаряш...
    Направи го ти, многознайко.

Цитирай Първоначално написано от ginny Виж мнението
    Tи май друга песен не знаеш
    https://www.youtube.com/watch?v=I_tBdNy75HM
    Знам, как да не знам? Само ако знаете колко мога да ви изброя...
    Ура за Преслава! https://www.youtube.com/watch?v=3UemHnjgRdg

Боли ма кура на какво учила чалгата.. Аз всеки ден виждам момиченца с полички тип колан, които са поклонници на този стил... Рокаджийки, на които да им се виждат прашките, не съм виждал.../за жалост /
    Направи го ти, многознайко.
    Не искам да те лежа... Не го заслужаваш...

Мега фен Аватара на draid
    Тука май преобладават индивиди с виждането на Азис, че той превъзхожда Пинк Флойд и тях никой не ги слуша. Така ми се струва. Не тача чалгата, но това не значи че който не слуша чалга слуша дриско педала който не може да пее.

Боли ма кура на какво учила чалгата.. Аз всеки ден виждам момиченца с полички тип колан, които са поклонници на този стил... Рокаджийки, на които да им се виждат прашките, не съм виждал.../за жалост /

Не искам да те лежа... Не го заслужаваш...
    Простотията ти ясно показва интелектуалното равнище на слушащите рок. Не ме разбирайте погрешно, аз не твърдя, че феновете на поп-фолка са кой знае колко умни. Напротив- в поп-фолка също има разврат и някои хора го слушат, само за да гледат силикона на певиците. Но има и искрени фенове на този жанр, които не се интересуват от силикона, а за тяхе важно посланието, което отправя музиката към слушащите я. В рока това нещо го няма.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Тука май преобладават индивиди с виждането на Азис, че той превъзхожда Пинк Флойд и тях никой не ги слуша. Така ми се струва. Не тача чалгата, но това не значи че който не слуша чалга слуша дриско педала който не може да пее.
    Нищо не си разбрал. Дриско че не може, не може да пее. Но има друго и 10000 пъти го повторих- НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, ИМАМЕ СИ НАЦИОНАЛНО САМООСЪЗНАНИЕ И ТРЯБВА ДА СЛУШАМЕ БЪЛГАРСКА МУЗИКА, КОЯТО СЕ ПЕЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Не знам как по друг начин да го кажа.

Хахахахахах, добре, добре...
    Ще ти го кажа така, за да ме разбереш по-ясно... НАПИПАЙ ГООО!

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Когато искаш да сломиш и поробиш един народ, първата стъпка е да го убиеш духовно и да го доведеш до състояние на морално разложение. Един от основните фактори за разложението на българският народ в последните години е помията, наречена чалга. Този боклук, рожба на антибългарски и болни умове разяжда цели 20 години най-важното за народа-децата и техния морал. Думата чалга е турска и значи свирня. Но у нас тя има свое собствено уродливо значение – това е микс от турска, сръбска, гръцка, а напоследък за капак и негърска музика, примесена с най-пошлата циганска простотия. Чалгата не е просто гадната свирня, която се носи от някой гаден бардак, тя е оръжие срещу българският народ. Чалгата е синоним на самоунижение, на прекланяне пред поробителя. Нашите предци са предпочели бесило пред чуждата отвратителна ориенталска култура, а сега мнозина безумци я приемат доброволно за своя “култура” и по този начин плюят върху отрицанието и саможертвата на дедите си. Сякаш са слепи и глухи, сякаш са зомбирани.

МИмоНте е евреин

Мега фен Аватара на tori
    Простотията ти ясно показва интелектуалното равнище на слушащите рок. Не ме разбирайте погрешно, аз не твърдя, че феновете на поп-фолка са кой знае колко умни. Напротив- в поп-фолка също има разврат и някои хора го слушат, само за да гледат силикона на певиците. Но има и искрени фенове на този жанр, които не се интересуват от силикона, а за тяхе важно посланието, което отправя музиката към слушащите я. В рока това нещо го няма.
    Кой ти каза, че го няма? :о
    Музикалния вкус не прави човека, стига се пъна като костилка на дупе. Говориш простотии и не гледаш по-далеч от носа си. Ставаш смешен.
    Вчера оспамих фороня с тая песен, но нищо - пак, щото я обичам пък.

Хахахахахах, добре, добре...
    Ще ти го кажа така, за да ме разбереш по-ясно... НАПИПАЙ ГООО!
    Какво, къде, кога да напипам?

Дедовия...

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Когато искаш да сломиш и поробиш един народ, първата стъпка е да го убиеш духовно и да го доведеш до състояние на морално разложение. Един от основните фактори за разложението на българският народ в последните години е помията, наречена чалга. Този боклук, рожба на антибългарски и болни умове разяжда цели 20 години най-важното за народа-децата и техния морал. Думата чалга е турска и значи свирня. Но у нас тя има свое собствено уродливо значение – това е микс от турска, сръбска, гръцка, а напоследък за капак и негърска музика, примесена с най-пошлата циганска простотия. Чалгата не е просто гадната свирня, която се носи от някой гаден бардак, тя е оръжие срещу българският народ. Чалгата е синоним на самоунижение, на прекланяне пред поробителя. Нашите предци са предпочели бесило пред чуждата отвратителна ориенталска култура, а сега мнозина безумци я приемат доброволно за своя “култура” и по този начин плюят върху отрицанието и саможертвата на дедите си. Сякаш са слепи и глухи, сякаш са зомбирани.
    Аууу, супер, дайте тогава да се втурнем да слушаме американска музика на английски език. Аман от такива дървени философи...Е, аз като грамотен човек, мога да ти кажа, че в чалгата не виждам лошо. Всъщност, отрицателното са развратът и пошлостта, демонстрирани от някои певици. Но други не показват никакъв разврат, даже напротив- в някои чалга песни, клиповете са свързани с морал. Хайде, сега, кажи ми какво лошо намираш в следната песен: https://www.youtube.com/watch?v=KdRMFxWpYKg ? Изброй ми с какво тази песен затъпява. Как ще ми навреди тя, ако я слушам?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    МИмоНте е евреин
    Евреин си ти, ако бях евреин, щях да слушам американска музика, но ние сме БЪЛГАРИ. Виж, за тебе вече не знам...

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Кой ти каза, че го няма? :о
    Музикалния вкус не прави човека, стига се пъна като костилка на дупе. Говориш простотии и не гледаш по-далеч от носа си. Ставаш смешен.
    Вчера оспамих фороня с тая песен, но нищо - пак, щото я обичам пък.
    Коя песен? Някоя на английски ли? Айде в американското посолство!

Като си българин, слушай народно! Това е българската музика, а не смесицата от гръцко, сръбско и турско!

mimonte е турчин циганин и евреин в едно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си