- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Просто сега при нас се казва ХМП. И ми ги проверява проф. Обретенов, а квестор ми беше Цалов.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Супер изглежда!
да
Последно редактирано от galaxy29 : 12-02-2014 на 13:38
Между другото сефте преди седмица седнах да ям на минногеоложкия и останах очарован от стола там. Супа, скумрия на скара с гарнитура, тригуна, свинско шишче, 3 филии хляб срещу 2.40 хаха
В петък ще видя как е, харесва ми, че по целия университет се работи, а не е някаква летаргия.
Точно преди финала, последната седмица на 16,17 и 18 контролни, сесия и се връщам в общежитието чак на 17 февруари![]()
еха, яко изглежда.
този семестър надали ще вържа повече от 5.30 в най-добрият случай.. разочарована съм от себе си.
И нас ни почват другата седмица, и в библиотеката са се побъркали всичките хаха.
Мда, същата работа е и при нас, power nap-ът си е напълно обичайно занимание. Днес една азиатка се разкарваше по чорапи и джапанки, а аз съм в математическата библиотека, където като цяло толкова изтрещели няма. Ама в библиотеката на моята специалност верно са побъркани - миналата година един черен си гледаше Госип гърл, други си играят игри - явно за разпускане на напрежението
http://faq4uni.com/2014/03/15/%D0%BE...D0%BE%D0%BA-1/ - Много любима моя статия, тъжното е, че не е толкова преувеличена колкото незапознати могат да си помислят...За прависти пише, ама важи за всички.
Мисля, че само крем за пети не съм си носила в библиотеката![]()
А аз започнах да си нося храна в кутия от вкъщи на лекции и на работа. Хем спестявам пари, хем се храня по - здравословно и по - пълноценноПоследното, което ядох от стол, беше срещу 2 лева някъде панирана пилешка пържола с ориз и зелева салата. Супер готиното беше.
Като правист, съм съгласна. :Д Отвратително е.
Плюс, не случайно the German Civil Code of 1900 is referred to as "the legal calculating machine par excellence". Хах.
В нашите библиотеки и лекции не се позволява внасяне на храна и напитки, освен бутилирани шишета течност. :Д Гонят те, иначе.
И при нас не дават, вмъкваме си чат-пат нещо, което се яде тихичко. Един път, като ми разхрупаха ядки до главата, щях да раздам правосъдие набързо.
Въпрос към горните курсове на ТУ.С до колко невзети изпита може да се запише 2 курс? Официално са до 2, но неофициално знам за 4,5,6... Някаква по-точна информация?
Зависи от факултета. Но по принцип с много. Един при нас записа втори с 8 броя.
ФТК, човекът иска да ходи на бригада, но не е сигурен дали ще успее да си вземе всички изпити по-рано.![]()
По принцип пускат предварителна сесия за бригадирите, ама идва нагорно леко. ФТК е тегаво. Но и да не вземе всичко, с 4 изпита проблем няма да има например.
Абе, хора, кога са ви сесиите на вас? :Д
26.01-20.02
след нова година почвам да уча стабилно, всеки ден си го повтарям :Д